Kuršumlijski komunalci pomogli u čišćenju Kragujevca

2

U petak JPKD“Toplica“ iz Kuršumlije jednim kamionom i sa četiri radnika pritekla u pomoć čišćenju grada Kragujevca, saopštili su iz kuršumlijskog komunalnog preduzeća.

Naime, na molbu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića za pomoć u čišćenju grada, kako bi sprečio mogućnost širenja zaraze zbog nagomilanog smeća, odazvalo su se između ostalih i komunalno preduzeće iz Kuršumlije. Četiri radnika su jednim kamionom za odvoz smeća, da bi stigli u dogovoreno vreme, krenuli u 4 h i vratili se u kasnim večernjim satima uz celodnevni rad kojim je kordinirao Kragujevački štab za vanredne situacije.

– Mi u Kuršumliji i komunalnom preduzeću odlično znamo šta znači problem smeća na ulicama, divljih deponija, ogroman dug komunalnog preduzeća i nezadovoljstvo radnika zbog neisplaćenih zarada, jer je i nas to do skora mučilo, pa smo bez razmišljanja pristali da pomognemo gradu Kragujevcu i damo svoj doprinos u zaštiti životne sredine i van Kuršumlije, kazao je Vojimir Čarapić, direktor JPKD“Toplica“.

2 KOMENTARA

  1. Ništa lepše nego kada sve svoje probleme rešiš pa onda ideš i drugima da pomažeš. Pri tome verovatno troškovi goriva ovog kamiona i dnevnica radnika idu na teret građana BOGATE I ČISTE opštine Kušumlija. Stop partijskom jednoumlju!

  2. sto nisu zvali civilnu zastitu da pomogne u ciscenju oni imaju 70000 platu a nista ne rade sede po kancelarijama i javljaju se na telefone sto je slucaj u prokuplju

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime