Kuršumlijski mladi glumci osvojili nagrade

0

Miljana Radonjić i Mihajlo Keča, clanovi Neformalne grupe “Pera Detlić” iz Kuršumlije, osvojili su nagrade na na Prvoj reviji omladinskih pozorišta u Toplici “Teatrospektiva” u Žitorađi.

Za glavnu žensku ulogu, nagrađena je Miljana Radonjić, za ulogu Karoline Novaković, dok je za najbolju sporednu mušku ulogu, nagradu poneo Mihajlo Keča, za ulogu brata Karoline Novakovic u predstavi “Suze i biseri”. Kao ansambl, “Pera Detlić” je dobio nagradu za omladinski angažman.

– Zaista je bilo divno družiti se ovih nekoliko dana sa našim dragim prijateljima i kolegama iz celog Topličkog okruga. Revija omladinskih pozorišta je odlična ideja i nadam se da će zaživeti. Presrećna sam zbog diplome koju sam dobila i zahvalna sam, kako organizatoru, tako i svim mojim drugarima sa kojima sam radila ovu izuzetnu predstavu, kazala je Miljana Radonjić, dobitnica nagrade za najbolju zensku ulogu.

– Divno je ponovo biti deo Pere Detlića i proživeti ove divne trenutke. Nisam očekivao da ću biti nagrađeni pojedinac, pogotovu što nisam od samog početka bio sa grupom, tako da sam pomalo bio i zatečen kada sam čuo svoje ime. Hvala organizatorima i članovima moje grupe i ovim divnim ljudima koji su nas podržali. Drago mi je da sam bio deo ove divne manifestacije, rekao je Mihajlo Keča, dobitnik nagrade za najbolju sporednu mušku ulogu.

Organizator ove revije omladinskih pozorišta u Toplici “Teatrospektiva” je Kancelarija za mlade iz Žitorađe i Omladinsko pozorište “Master klas“.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime