Kuršumlijski privrednici pomažu najugroženije

0

Privrednici iz Kuršumlije pokrenuli su akciju pomoći najugroženijim stanovnicima i prikupili nekoliko stotina paketa u hrani i higjeni koji će biti podeljeni najugroženijim stanovnicima kuršumlijske opštine.

– S obzirom na tešku situaciju vezanu za borbu protiv korna virusa, zajedno sa svojim prijateljima, privrednicima iz Kuršumlije i drugih gradova, prikupili smo značajna sredstva kojima smo kupili nekoliko stotina paketa humanitarne pomoći. Ovi paketi će biti podeljeni najugroženijim stanovnicima naše opštine u narednim danima, kazao je Darko Orbović, vlasnik kompanije Metalac iz Kuršumlije, jedan od inicijatora ove humanitarne akcije.

Paketi koji sadže prehrambene namirnice i higijenu kupljeni su najpovoljnijim cenama u veletrgovini Timor DOO i već je 50 paketa podeljeno najsiromašnijim građanima Kuršumlije.

Privrednici Kuršumlije apeluju na sve koji mogu da pomognu:

“Molimo da se priključite akciji sakupljanja pomoci najugroženijem stanovnistvu opštine Kuršumlija. U skladu sa Vašim mogućnostima možete izvršiti uplatu na tekući račun trgovine Timor DOO Kursumlija, Kosovska 21. Trgovina će za uplaćeni novac spakovati pakete, a inicijator akcije organizovaće dostavu na kućne adrese.

Timor DOO Kursumlija, Kosovska 21.

Pib:101353684
Racun:325 950060003580708

UPISATI SVRHU UPLATE ( pomoć za ugrožene)

Svako pravno lice koje uplati novac, dobiće i račun kako bi opravdalo sredstva”.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime