Kuršumlijski radikali održali godišnju skupštinu

2

Sinoć je u sali SO Kuršumlija održana redovna godišnja skupština opštinskog odbora SRS u Kuršumliji, na kojoj izabrano 8 novih članova opštinskog odbora.

Kako je izborna kampanja počela, u delu izlaganja o daljim planovima, predsednik kuršumliskih radikala Zvezdan Ristić je u naveo da im je cilj da postanu jedna od najrelevantnijih političkih partija u gradu, i da će voditi borbu za svakog žitelja.

Prioritet će im biti, kako je Ristić istakao, povećanje nataliteta i zapošljavanja. Pored nekoliko puta većih izdvajanja za poljoprivredu i zapošljavanje akcenat bi bio na ulaganja u budućnost – natalitet, kroz pomoć po 15.000 dinara u trajanju od 18 meseci mladim bračnim parovima,

Povećavanje pomoći nezaposlenim majkama sa godinu na dve, a za one koje rode treće dete i treću godinu. Kao i predlog da majke na selu primaju po 5.000 din više od onih u gradu, naveo je između ostalog Ristić.

Prisutnima su se obratili i izaslanici IO SRS, članovi predsedničkog kolegijuma SRS, prof. Nikola Savić, predsednik Niškog okruga i Marko Milenković, predsednik Topličkog okruga.

2 KOMENTARA

  1. Kako reče naš predsednik na ovom skupu
    ,,Nema političke opcije sa boljim programom , ni časnijih i nekompromitovanijih ljudi da ga sprovedu”
    Da konačno i narod progleda malo.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime