Kuršumlijski socijalisti jedinstveno uz Dačića

0

Na izbornoj konferenciji Opštinske organizacije Socijalističke partije u Kuršumliji izabrani su delegati i utvrđeni predlozi za najviše funkcije u Partiji za 10 kongres SPS- zakazan za 22. decembar 2018. godine.

Izborna konferencija OO SPS Kuršumlija jednoglasno je predložila Ivicu Dačića  za predsednika Socijalistitičke partije Srbije, dok je predsednik Okružnog odbora SPS-a Dejan Ćurčić predlozen za člana Glavnog odbora.

Predsednik OO SPS zahvalio se na učešću svim delegatima, istakavši da je veliki broj učesnika dokaz da socijalisti u Kuršumliji imaju stabilno biračko telo koje je odraz politike koju socijalisti vode u Kuršumliji.

– Zato je naša uloga da u turbilentnim društveno političkim uslovima budemo stožer okupljanja svih političkih organizacija, da mirimo nepomirljivo, a sve u cilju stvaranja uslova u kojima ce zivot nasih građanki i građana biti dostojan čoveka u 21. veku, kazao je Milan Stepanović.

OO SPS daje bezrezervnu podršku predsedniku Ivici Dačiću na zalaganju da na međunarodnoj političkoj sceni nastavi sa politikom očuvanja teritorijalne celovitosti Republike Srbije koja se oglada u povlačenju priznanja država koje su priznale kvazi državu Kosovo, imajući u vidu i geopolitički položaj Opštine Kuršumlija.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here