Kuršumlijski socijalisti ostvarili odličan rezultat na lokalnim izborima

0

U ime Socijalističke partije Srbije, Opštinskog odbora u Кuršumliji, i u svoje lično ime zahvaljujem se svim građanima Кuršumlije na velikom poverenju koje su nam ukazali na proteklim parlamentarnim i lokalnim izborima, navodi se u saopštenju OO SPS Kuršumlija.

– Čestitam našim koalicionim partnerima Srpskoj naprednoj stanci u Кuršumliji na izvanrednom izbornom rezultatu i pobedi. Čestitam i ostalim listama koje su izašle na izbore, prešle cenzus i izmerile svoj rejting, kaže Milan Stepanović, predsednik OO SPS Kuršumlija.

Naša lista kandidata za odbornike u Skupštini opštine Кuršumlija osvojila je 1529 glasova 16,74%,  što je najbolji rezultat socijalista od 2000-te godine, dok je parlametarna lista osvojila 1127 glasova ili 13,4% podrške birača.

– Zahvaljujem se mom timu koji je u teškim trenucima iznalazio snagu, hrabrost i želju da bez jednog dinara utrošenog na kampanju dosegnemo drugo mesto i budemo vicešampioni proteklih izbora u Кuršumliji. Zahvaljujući našim kadrovima, svojim snagama, osmislili smo i realizovali kampanju. Jedini resurs koji smo trošili je znanje, istakao je Stepanović.

„Pozivamo sve ljude, pokrete, organizacije koje su socijaldemokratski orijentisani, da nam se pridruže u našoj borbi za socijalno pravedno, slobodno društvo, jednakih šansi za sve. Dođite u Partiju gde su reči blage a argumenti jaki, da debatujemo i stvaramo ideje i kadrove za budućnost Кuršumlije. Jer budućnost i nije tako daleka“, kaže se u saopštenju kuršumlijskih socijalista.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime