Kuršumlijski SPS organizovao predizbornu akciju

0

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Kuršumliji danas je u okviru predizbornih aktivnosti građanima građanima delio progagandni materijal na štandu u centru grada i predstavio program za koji će se zalagati u budućem periodu.

Današnjem događaju prisustvovao je i član Predsedništva SPS-a i poslanik Narodne skupštine mr Dejan Radenković.

U neposrednom razgovoru sa građanima u centru Kuršumlije, socijalisti su želeli da se upoznaju sa njihovim reakcijama na predstavljeni program.

Tom prilikom predsednik Opštinskog odbora SPS Kuršumlija Milan Stepanović istakao koje su glavne tačke programa kuršumlijskih socijalista.

– Naš cilj je prosperitetna, ekonomski i socijalno pravedna Kuršumlija. Za nju možemo da se izborimo samo radom, znanjem i stvaranjem. Energiju nam daje sve više mladih u našim redovima ali i iskustvo i mudrost generacija koje su stvorili sve ono što danas moramo da sačuvamo i nadogradimo. Solidarnost i jednakost u zajednici su vrednosti koje se vraćaju kao ključni preduslov budućnosti, kazao je Stepanović. sps-akcija-kursumlija

On je istovremeno naglasio da će se socijalisti bez kompromisa boriti za ostanak mladih ljudih, obezbeđivanje uslova za rad, pristojan i normalan život dostojan svih ljudi u opštini, obezbeđivanje uslova za povratak na selo kroz subvencije poljoprivredi i otkup napuštenih seoskih domaćinstava, uređenje opštinskih i seoskih puteva i izgradnju novih, sanaciju i izgradnju vodovodne mreže, izgradnju sportskih i dečijih igrališta, zaštitu i unapređenje zdravstvene i socijalne zaštite, zaštitu i unapređenje životne sredine.

Narodni poslanik Dejan Radenković istakao je da je Toplica pogodna za razvoj poljoprivrede a pre svega voćarstva. Konstatovao je da je toplički kraj opustošen i razoren pljačkaškim privatizacijama i da će se SPS zalagati da jug Srbije ne bude zapostavljen. Okupljenima je poručio da građanke i građani na predstojećim izborima trebaju dobro da razmisle da li će svoj glas dati onima koji su privredu u ovom kraju upropastili ili pak onima koji se iskreno zalažu za jednakost, pravdu i bore se za prava radnika i seljaka.

U sklopu današnjih aktivnosti socijalisti su pored centra grada obišli i pijacu u želji da poljoprivrednike i seljake neposredno upoznaju sa delom programa koji se konkretno njih tiče.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime