Kurtić treći u Evropi!

0

Prokupački karatista Milan Kurtić proslavio je ime grada i svoje zemlje na Evropskom prvenstvu u karateu održanom u Rumuniji. Vratio se u Prokuplje sa bronzanom medaljom. Ovim povodom za njega je upriličen prijem u Opštini Prokuplje.

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i članica opštinskog veća Maja Ranđelović  priredili su prijem za Kurtića, koji je u rumunskom gradu Klužu u seniorskoj konkurenciji osvojio bronzanu medalju. Na prvenstvu je učestvovalo 1802 takmičara i takmičarki u borbama i katama, ekipno i pojedinačno iz preko 20 zemalja Evrope.

– Ovo je još jedan u nizu impozantnih uspeha koje Kurtić postiže na međunarodnoj sceni. Nadamo se da će ova bronza biti podstrek za još bolje rezultate, jer svaki uspeh naših sportista je i ispisivanje imena naše opštine u leksikon uspešnih sportskih sredina, rekla je Maja Ranđelović.

Predsednik Simonović čestitao je Kurtiću na velikom uspehu, poželeo mu mnogo ovakvih i boljih rezultata u nastavku karijere i uručio mu poklon kovanicu simbol stogodišnjice Topličkog ustanka kao i knjige posevećenje ovom velikom jubileju.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime