Lukovska Banja ostvarila više od 70 hiljada noćenja

1

Tokom protekle godine, Lukovska Banja je ostvarila više od 70 hiljada noćenja u dva hotela turističkog preduzeća Planinka i privatnom smeštaju.

Direktor Lukovske Banje Žarko Đurić u izjavi za Top Novosti kaže da su u toku prošle godine ovo banjsko lečilište posetili brojni turisti i da je doček Nove, 2016. godine u hotelu „Jelak“ rezervisan od strane bugarskih turista godinu dana unapred.

Istovremeno, nekoliko stotina gostiju iz Srbije i iz inostranstva trenutno boravi u Lukovskoj Banji.

Jelena Stepanović iz marketing službe ove banje u video izjavi za naš medij kaže da veliki broj turista iz zemlje i sveta boravi kako zbog banjskog lečenja, tako i zbog mogućnosti da istovremeno se skija na stazi iznad banje i kupaju se u otvorenom bazenu sa lekovitom vodom što je svojevrsna atrakcija.

U Lukovskoj Banji i ove, 2015. godine očekuju uspešnu turističku sezonu i goste koji će kombinovati banjsko lečenje sa zabavom i rekreacijom.

1 KOMENTAR

  1. Svaka cas dir.Zarku za sve sto su uradili za Lukovsku Banju ,znam oni su ambiciozni i uradice jos ali moraju svi da se angazuju da se napravi put od Kursumlije do L.Banje pa da zasenimo i Bled i Bohinj sa nasim kapacitetima i prirodnim lepotama,bili bi najjaci na Balkanu.Puno pozdrava za celokupno osoblje Planinke.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime