Maestro na harmonici nastupa za “Sanjalice”

0

U okviru humanitarne turneje „Ljubav nije samo riječ“, evropski prvak u klasičnoj harmonici i član Rotaract Club Bijeljina Dušan Sekulić nastupiće sa svojim bendom, u sali Doma kulture Prokuplje, 29. novembra od 20h. 

Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je za kompletno opremanje neophodnim rekvizitima Dečijeg hora Doma kulture „Sanjalice“, kao i projektu Rotarakt Kluba Bijeljina za opremanje igrališta na otvorenom za decu sa posebnim potrebama.

– Nakon nastupa u Melburnu, Sidneju, Tunisu, Beču, Pragu, Salzburgu, Milanu, Rimu, Frankfurtu, Minhenu i širom bivše Jugoslavije, maestro harmonike Dušan Sekulić sa još preko 10 izvođača će nastupiti i u Prokuplju! Zajedno sa gostima nastupiće i Dečji hor Doma kulture „Sanjalice“ Prokuplje, kao i mnogi drugi. Očekuje nas muzički događaj godine u Prokuplju! Budi human i uživaj u jedinstvenom spoju zabave i umetnosti! – kažu iz Rotaract cluba Prokuplje.

„Accordion fantasy“ je nesvakidašnji koncert i prilika za uživanje u kompozicijama Baha, Bramsa, Mocarta, ali i u inovativnom i energičnom izvođenju obrada svetskih muzičkih hitova „Smooth Criminal“, „Master Of Puppets“, „Cry Me A River“, kao i jedinstvenim Dušanovim autorskim delima.

Karte možete kupiti na biletarnici Doma kulture i u Art pabu “Black fox” po ceni od 500 dinara, a kako saznajemo, nije ih još mnogo ostalo.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime