Nedavni uspeh Prokupčanke Maje Bulatović na Frankofoniji osvetlio je dugogodišnji marljivi rad i talenat ove sedamnaestogodišnjakinje. Zaljubljena u muziku, fudbal i scenu, potpuno zasluženo Maja osvaja aplauze i priznanja.

Maja je prva Prokupčanka koja je osvojila prvu nagradu na finalnom takmičenju za Frankofonu pesmu.  Takmičenje je održano u Nišu, a Maju je za ovaj nastup pripremio nastavnik francuskog jezika Vojkan Tasković.

 – Pesma koja mi je donela pobedu je „S’il ne reste qu’un ami Lare Fabian“. Ovo mi nije prvi nastup, a ni takmičenje. Učestvovala sam na raznim lokalnim dešavanjima i u školi, muzeju, biblioteci, a pre 3 godine sam pobedila i na Fedesu. Sve to mi je donelo dosta iskustva koje mi je, naravno, mnogo pomoglo da se na ovom takmičenju predstavim u što boljem svetlu, kaže ova gimnazijalka.

 Priliku da proslavi zasluženu pobedu Maja je imala i na prijemu u Ambasadi Francuske.

– U Ambasadi je bilo prelepo. Mnogo su nas lepo dočekali i posvetili nam dosta pažnje, s obzirom na to da je bilo dosta gostiju, Još  jedno predivno iskustvo, zahvaljujući pevanju, kaže Maja.

 

Maja se muzikom bavi odmalena. Uspešno je završila Nižu muzičku školu i planira da upiše solo pevanje. Trenutno peva u gimnazijskom horu i brani na golu Ženskog fudbalskog kluba Krstarica. U okviru Škole filma “Budi kreativan” Film kluba Prokuplje ostvarila se i kao glumica u kratkom filmu „Ogledalo“. Ipak, kao jedinstvenu i najveću želju ističe osnivanje benda.

– Muzika je moja najveća ljubav i najviše bih volela da osnujem svoj bend. To se možda uskoro i dogodi, kaže Maja.

 

Podršku za ostvarenje svojih snova i usavršavanje svog talenta Maja ima u svojoj porodici. A da su Bulatovići po svoj prilici neobični ljudi, koji vole muziku i ženski fudbal, potvrđuje i Majina mlađa sestra Milica. Nesumnjivo, sestre Bulatović osim u „Krstarici“, odlučno krstare kroz uspeh.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime