Marko Mišković odgovorio navijačima Napretka

0

Suočeni sa neizvesnošću i zabrinuti za budućnost kluba navijači Napretka iz Kruševca kao jedini način za skretanje pažnje na probleme kruševačkog kluba odlučili su da se otvorenim pismom medijima obrate finansijeru kluba Marku Miškoviću. Pismo postavljeno na Fejsbuku prenosimo u celosti.

Otvoreno pismo navijača

– Budući da pomno pratimo zbivanja u našem voljenom klubu, a uvidevši da smo došli do prelomnog trenutka u sezoni, koji se da tek nazreti, jer se niko od čelnika kluba još uvek nije obratio sportskoj javnosti i nama, navijačima, s velikim očekivanjem želimo da vam uputimo ovu poruku. Uzimajući u obzir da se pripreme za novu polusezonu bliže, a da su i dalje aktuelna mnoga pitanja, osećamo potrebu da što pre čujemo o problemima pred kojima se naš klub nalazi, kao i put njihovih rešenja, a vi ste najkompetentniji da nas o tome izvestite. Znajući za sve što je poslednjih godina s vašim dolaskom u klub urađeno, verujemo da bi, s vama na čelu, naš klub u budućnosti mogao mnogo više od onog što je učinio prethodnih sezona. U tome imate našu punu podršku. Za bolje sutra potrebno je da svi, ne ćuteći o svojim teškoćama i htenjima, stanemo pred branik slavnog imena našeg kluba. FK Napredak će i dalje imati veliku podršku najodanijih navijača, koji i ovim putem žele da doprinesu da se klub ne vrati na staze neuspeha, koje mu prema imenu, navijačima, stadionu i gradu, čiji je večiti ponos, ne pripadaju, već da ponovo krene putevima stare slave. Nadamo se da ćemo zajedno pronaći izlaz iz krize i da ćemo i dalje imati iste želje – pobede našeg kluba! Uvek verni! Navijači FK Napredak.

Odgovor Marka Miškovića

Nije prošlo mnogo od kada smo objavili otvoreno pismo navijača FK Napredak upućeno Marku Miškoviću, a on je već odgovorio. Svaka čast na brzini i profesionalizmu, odgovor prenosimo u celosti:

– Dragi naši navijači, ne postoji potreba za bilo kojom vrstom zabrinutosti, jer smo mi ljudi od dela a ne od priče. Fudbalski klub Napredak će u prolećnom delu prvenstva biti mnogo značajniji faktor u JSL, nego što je to bio u prvom delu prvenstva. Radimo na svim poljima, i očekujemo značajna pojačanja, ali o imenima nećemo govoriti pre nego se zaključe ugovori. Prozivka igrača je zakazana za 10.januar, kada će stići i prva pojačanja. Nakon desetodnevne prve faze priprema ekipa se seli u Sloveniju, gde će sprovesti drugu i najbitniju fazu priprema. Pre polaska na pripreme očekujemo da će nam se priključiti i ostala pojačanja. Ono što je najbitnije, tokom ove pauze između dva dela prvenstva radili smo punom parom, a rezultate našeg rada, nadamo se,slavićemo svi zajedno u prolećnom delu sezone 2014/15. Svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak želim srećne predstojeće praznike i da se u Novoj godini svi zajedno radujemo uspesima našeg kluba.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime