Međunarodni festival turističkih publikacija „Kofer slova 2015“ u Kruševcu

1

Međunarodni Festival turističkih publikacija „Kofer slova 2015“,otvoren je u hotelu ,,Rubin,, u Kruševcu.

Ova jedanaesta manifestaciuja okupila je više od 50 turističkih organizacija opština i gradova iz Srbije, Slovenije, Bugarske i Istočnog Sarajeva, banje,vinarije kao i kruševačke ustanove i udruženja koje promovišu potencijale ovog kraja.

Izlagače i učesnike pozdravila je vršilac dužnosti direktora Turističkre organizacije Kruševac Suzana Milosavljević, istakavši da će naredne godine ova manifestacija prerasti u prvi sajam publikacija.

Festival je otvorila zamenica gradonačelnika Jasmina Palurović rekavši da je ovo prava prilika da se na jednom mestu kroz štampani materijal i video prezentacije predstavi turizam Srbije i regiona.

Manifestacija je takmičarskog karaktera u devet kategorija,najbolja publikacija dobija zlatni kofer kao simbol putovanja, a svi učesnici zahvalnice.

Svečanom otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Dagi Nestorović, predsednik skupštine grada Živan Nikolić i predstavnici javnog i političkog života grada.

Program sajamskog tipa organizuje Turistička organizacija grada povodom obeležavnja 14.oktobra , Dana oslobođenja Kruševca.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime