Mera štednje: Leto bez Radničkih sportskih igara

4

Rukovodstvo Opštine Prokuplje donelo je odluku da ove godine radnici lokalne samouprave ne učestvuju na Radničkim sportskim igrama. Ova odluka je doneta kao još jedna mera štednje.

Novčana sredstva koja su prethodnih godina izdvajana u značajnom iznosu za ove namene, ove godine biće utrošena za socijalno najugroženije stanovništvo naše opštine, na gradskom i seoskom području.

Ovo je mera štednje, ali i mera pomoći socijalno najranjivijim kategorijama stanovništva Opštine Prokuplje.

4 KOMENTARA

  1. E velika steta sto ove godine nece opstinske birokrate da piju i jedu na racun budzeta. To je trebalo i ranije da urade, ali bolje ikad nego nikad

  2. Pravi domacinski potez. Sredstva treba usmeriti na stvari koje su bitne za sve nas, a ne rasipati kao sto je radio bivsi rezim. Uostalom, zasto bi opstina kao poslodavac finansirala to ucesce, zasto se sami ne organizuju od sopstvenih sredstava? Interesuje me samo da rade kod privatnika kako bi to izgledalo…

  3. Na ovaj nacin lokalna samouprava je uvela mere stednje i porucila da nema vise svrckanja na racun gradjana i pokazala svoju brigu za najugrozenije kojima ce novac biti prosledjen.

  4. Bravo gospodo za komentare,pitajte to rukovodstvo koje podržavate za kafanske račune,koji su veći nego pare koje pominjete za radničko sportske igre!!! Neka otvore neku fabriku da zaposle ovaj narod a ne da trtljate o igrama i da branite rukovodstvo,koje je najgore u poslednjih 20 godina!!! Bratimili se sa mestom koje ima 7000 stanovnika,a pojeli su šestomesečna sredstva za socijalu!!!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime