Mesi u Kruševcu!

0

Film ,, Mesi,, o životu i karijeri četvorostrukog osvajača Zlatne lopte i prve zvezde Barselone Lionelu Mesiju stigao je pred kruševačku publiku. Film o skromnom klinji , koji se uspeo na sam vrh svetskog fudbalskog trona, režirao je čuveni španski reditelj Aleks de la Iglesia, koji je inače poznatiji po modernim horor filmovima kao i filmovima fantastike.

„Ako ga poredimo sa Kristijanom Ronaldom, koji je šarmantan, zgodan momak i koji uživa u svoj svojoj slavi i glamuroznom životu zvezde, videćemo jednog potpuno različitog čoveka. Mesi nije takav. Jedino što on želi je da igra fudbal i to je jezik kojim on govori. A upravo je to ono što me je motivisalo i zbog čega sam želeo da napravim film o njemu“.

Scenario za film „Mesi“ je napisao Horhe Valdano, legenda Real Madrida i osvajač Mundijala sa Argentinom.

Lionel Mesi – stidljiv dečko iz siromašnog grada Rosaria, je zahvaljujući svojoj baki, kojoj šalje poljupce na nebu nakon svakog gola, dobio podršku da prati svoj san do kraja. Uprkos lečenju hormonima rasta, kako bi dostigao normalnu visinu, Mesi je postao najveći od svih – ali je ostao i dalje skroman i povučen. Te njegove osobine se mogu uzeti kao objašnjenje njegove ogromne popularnosti.

U priči o životu neverovatnog Argentinca, i njegovom putu od rodnog Rosarija do vrha svetskog fudbala, govore Johan Krojf, Andres Inijesta, Havijer Masćerano…Od kada je film završen, Mesi je oborio još nekolicinu rekorda.

Film ,,Mesi,, na repertoaru Biskopa Kruševac je od 12. do 15. marta u 19 i 21 i od 16. do 18. marta u 19 i 21 sat. Cena ulaznice je 200 dinara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime