Milanu Kaliniću preti četiri godine zatvora

1

Osnovno javno tužilaštvo danas je je podnelo Osnovnom sudu u Brusu optužni predlog protiv poznatog tv voditelja i glumca Milana Kalinića (42) zbog saobraćajne nezgode koju je imao 1. februara, prilikom povratka sa Kopaonika.

Kalinić je toga dana džipom „landrover“ na rizičnoj krivini u podnožju Kopaonika prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa mađarskim „suzukijem“ u kome je bilo četvoro mađarskih državljana.

Tom prilikom, vozač „suzukija“ F. G.(49) bio je najteže povređen, pa je iz kruševačke bolnice prebačen u KCS zbog specifičnog stanja, odnosno nedostatka jednog bubrega.

Dve mađarske državljanke K. N. i D. K. lečene su još par dana na Odeljenju hirurgije i ortopedije u Kruševcu pa otpuštene kući.

Milan Kalinić je pozivan u Opštinsko tužilaštvo na eventualni dogovor oko kazne koja je okvalifikovana kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, ali se on nije pojavljivao.

Posle prikupljenih dokaza veštačenja, Osnovno javno tužlaštvo je ,, presavilo tabak,, i podiglo optunži predlog, pa se očekuje da Osnovni sud u Brusu uskoro zakaže prvo ročište.

Prema optužnom predlogu, za Milana Kalinića se traži kazna do četiri godine zatvora.

1 KOMENTAR

  1. i krajnje je vreme da bude strpan u zakon,jel on nema mere kad vozi,ne 4 godine,nego 14 godina u zatvor da bi se naucio pameti,jel to je klasicna budaletina,misli ako je popularan pa da moze da divlja po srpskim drumovima,sudjenje po kratkom postupku i u zatvor

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime