Milanu Kaliniću preti prinudno privođenje ?!

0

Milan Kalinić (42), televizijski voditelj i glumac danas se nije odazvao na poziv Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, pa mu za saslušanje zbog saobraćajke koju je izazvao 1. februara u selu Dupci, preti prinudno privođenje.

Tužilaštvu u Brusu, kako saznajemo, nisu poznati razlozi neodaziovanja na saslušanje, kao ni to da li je uredno primio poziv koji mu je poštom upućen pre mesec dana.

Zbog toga će, saznajemo, Osnovno javno tužilaštrvo u Brusu sačekati povratnicu iz Beograda, pa ukoliko se ispostavi da je uredno primio poziv, a nije obrazložio razloge njegovog nedoslaka, pozvaće ga još jednom, a nakon ponovnog neodazivanja na saslušanje, usledilo bi izdavanje naloga policiji za njegovo prinudno privođenje.

Podsećamo, Kalinić je 1. februara, u mestu Dupci, džipom „landrover“ na rizičnoj krivini u podnožju Kopaonika prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa mađarskim „suzukijem“ u kome je bilo četvoro mađarskih državljana.

Tom prilikom, vozač „suzukija“ F. G.(49) bio je najteže povređen, pa je iz kruševačke bolnice prebačen u KCS zbog specifičnog stanja, odnosno nedostatka jednog bubrega.

Dve mađarske državljanke K. N. i D. K. lečene su još par dana na Odeljenju hirurgije i ortopedije u Kruševcu pa otpuštene kući.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime