Misteriozna smrt vanbračnog para u Trsteniku

0

Analiza obdukcije beživotnih tela Milice Milosavljević (66) iz Donjeg Ribnika kod Trstenika i njenog vanbračnog supruga Radeta Dabižljevića (63) iz Kline, koji se vodi kao povratnik iz Slovenije, a pronađeni su u jednom stanu u Trsteniku, pozala je da nije bilo nasilja, kao i da smrt nije nastupila trovanjem alkohola, u šta se do sada sumnjalo.

Ovo dvoje vanbračnih supružnika poslednje dve godine živeli su u nadograđenom stanu potkrovlja Lamele u centru Trstenika.

Kako iz izvora bliskih istrazi saznajemo, njih dvoje poslednje dve nedelje niko od komšija nije viđao, niti su vrata od stana otključavana, pa se posumnjalo da nešto nije u redu. Alarmirana je rodbina, koja je slučaj prijavila policiji.

– Nema tragova nasilja, kako ni na telima dvoje supružnika, tako ni u stanu u kome su stanovali. Beživotno telo Milice Milosavljević je pronađeno pored kupatila, a Radeta Dabižljevića kraj kreveta. Primetno je da su povraćali po novinama i stanu. Obdukcija je pokazala da su beživotna tela ležala u stanu nekoliko dana, da je supruga preminula u blizini kupatila dan ranije od svog supruga, koji je nakon 24 sata umro pored kreveta. Sve izgleda misteriozno, tim više, što nalazi pokazuju da nije bilo trovanja. Najverovatnije je da se radi o nekoj vrsti jakog gripa, koji je pokosio ovo dvoje ljudi, a nikoga nije bilo da pozove hitnu i pritekne im u pomoć, jer su i ulazna vrata stana bila zaključana iznutra. Suprug je , kako se pretpostavlja, bio u komi kad je njegova supruga izdahnula najverovatnije usled velikog izliva tečnosti i malaksalosti, navodi naš izvor iz istrage.

Top Novosti su juče objavili izveštaj o smrti ovog vanbračnog para o čemu više možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime