Mladi glumci iz Žitorađe oduševili publiku

0

U organizaciji Kancelarije za mlade opštine Žitorađa i novoformiranog Omladinskog pozorišta “Master klas”, izvedena je pozorišna predstava “Boing bing” koju su pripremili mladi glumci iz ovog mesta u saradnji sa Varoškim pozorištem “Histrion”

U punoj sali doma kulture u Žitorađi publika je uživala u onome što su izneli mladi glumci omladinskog pozorišta „Master klas“ iz Žitorađe Anita Radojević, Isidora Mladenović, Ivona Perić, Jasmina Bera, Miroslav Ranđelović i maestralni Nemanja Tonić.

Po delu Marka Kamoletija a u režiji Nebojše Milenkovića Jumbe i supervizorstva Miroljuba Mirovića Facira uz adaptaciju i prilagođavanje teksta našem podnevlju predstava „Boing boing“ je ostala vodvilj, komedija situacije koja se igra brzo sa izuzetnim zapletom u muško ženskim odnosima.

Oživljavanje duha Pariza šezdesetih godina prošloga veka daje ovoj predstavi poseban stil. Matematički precizna i smeštena u Pariz tog vremena predstava „Boing boing“ je smešna ali i poetična priča koja je naišlana odličan prijem kod publike u Žitorađi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime