Mladi Prokupčani zainteresovani za rešavanje problema

2

Jedan od vodećih problema u našem gradu i zemlji je svakako nezaposlenost mladih. O ovoj temi, ali i o mnogim drugim problemima naše opštine danas je prokupačka omladina vodila diskusiju sa predsednikom Opštine Miroljubom Paunovićem.

Predsednik Paunović je izrazio zadovoljstvo što su mladi veoma zainteresovani za rešavanje problema u opštini i dodao da će llokalna samouprava  u narednoj godini izdvojiti više sredstava za  njihove projekte, za sport, kulturu, kao i za razvoj infrastrukture, kako bi privukla što više investitora i na taj način omogućila otvaranje novih radnih mesta.

– Opština Prokuplje će i nadalje, kao i do sada podržati sve vaše projekte, vezane za ostvarivanje ciljeva kojima težite kroz vaše aktivnosti. Lokalna samouprava je uvek otvorena za vas, vaše ideje, inicijative, probleme, a od vas očekujemo da budete vredni i  date svoj doprinos da među građanima Prokuplja bude što više mladih stručnjaka, rekao je predsednik Paunovič, na sastanku sa omladinom.

Diskusija se odvijala u okviru završnice projekta „Podrška mladima“, koji finansira Opština Prokuplje a sprovodi udruženje „Inkluzija danas“.

Sastanku su, pored predstavnika lokalne samouprave, prisustvovali i predstavnici Policijske uprave, Centra za socijalni rad, udruženja i organizacija koje se bave problemima mladih.

Pored nezaposlenosti, mladi su pokazali interesovanje za učešće u uređenju Hisara, keja, fasada, a sve u cilju da grad bude lepši i čistiji.

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime