„Moja borba“ film o Nikolini Josić uskoro na bioskopskom platnu

0
moja borba
Foto: Film klub Prokuplje

Snimanje filma “Moja borba” o devetogodišnjoj Nikolini Josić privodi se kraju.  Film o borbi male Prokupčanke snimljen je u produkciji Film kluba Prokuplje. Reditelj Žikica Jovanović kaže da ih je ova neverovatna devojčica inspirisala da snime film i pomognu ne samo njoj, već i drugoj bolesnoj deci.

moja borba
Foto: Film klub Prokuplje

Snimanje filma je gotovo završeno. U njemu je prikazano kroz kakve poteškoće su prošli Nikolina i njena porodica.

– Sve više i više dece se razboljeva i traži pomoć. Kada smo saznali prošle godine da se Nikolina, naša sugrađanka razbolela, uključili smo se u akcije prikupljanja novčanih sredstava za njeno izlečenje. Oni su uspeli da sakupe novac, odu na operaciju i operišu tumor, a ja sam došao na ideju da snimim film koji ima za cilj da pomogne bolesnoj deci. Film ćemo dati svim porodicama besplatno da prikažu i pokrenu akcije prikupljanja sredstava u svojim gradovima. Nikolina i njena porodica su primer kako se treba boriti. – rekao je reditelj i scenarsta filma Žikica Jovanović.

moja borba
Foto: Film klub Prokuplje

Pored Žikice na filmu “Moja borba” su radili Vojkan Aranđelović (kamera), Ivica Trailović (muzika), Zvezdan Marković (animacija) i Branislav Rosić (asistent). Premijera filma u Prokuplju očekuje se krajem aprila.

Trejler filma možete pogledati OVDE.

moja borba
Foto: Film klub Prokuplje

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here