Monodrama “Povraćaj u Hag” u Domu kulture

1

Prokupački Dom kulture poziva sve zainteresovane da u četvrtak 8. februara u 19 časova i 30 minuta dođu u pozorište i pogledaju urnebesnu komediju „Povraćaj u Hag“, koju izvodi glumac Narodnog pozorišta iz Vranja Dragan Boža Marjanović.

Ova monodrama je napisana na lokalnom arhaičnom vranjanskom govoru, a lik Rokija u predstavi tumači glumac Marjanović, koji je publici širom zemlje poznat i po predstavama „Ja Aleksa“, „Sam protiv NATO-a“ i mnogim drugim.

Za „Povraćaj u Hag“, koji će Prokupčani gledati u četvrtak, Marjanović je uradio režiju, scenografiju i izabrao muziku. Tekst je napisao Branislav Marković.

Uz ovu urnebesnu komediju, kako kažu organizatori nasmejaćete se do suza, jer ona govori o sitnom lopovu i šverceru, koga je život stalno bacao ka zatvorskoj ćeliji. Lik Rokija, koga tumači Marjanović se ispoveda pred publikom, koja mu je došla u posetu u zatvor i tada počinje čitav zaplet.

Da ne biste ostali bez karte, jer za predstavu „Povraćaj u Hag“ vlada veliko interesovanje, potrebno je da je rezervišete na broj telefona 027/324-370. Cena karte je 300 dinara.

 

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime