Moto Deda Mraz ponovo prolazi kroz Prokuplje

0

Beograd i Niš imaju ulice otvorenog srca, a Prokupčani mlade ljude velikog srca i sjajnih ideja. Takvi su Milan Đorđević i Tamara Dobrosavljević, koji po drugi put organizuju neobičnu akciju za prokupačku decu – dele slatkiše na ulicama grada.

Kao veliki zaljubljenici u motore, ali i u humanitarni rad, ovaj par je prošle godine pokrenuo akciju Moto Deda Mraz, kada su se na motoru provozali gradom i svakom detetu koje su sreli delili slatkiše. Osim toga, napravili su i nekoliko paketića za onu decu kojoj nije imao ko da ostavi paketić ispod jelke.

– Ove godine ćemo prošetati šetalištem u nedelju 30. decembra, i to od 13h do 16h. Još skupljamo slatkiše za uličnu podelu koju smo planirali. Naravno, pravimo i nekoliko paketića kao prošle godine, samo još ne znamo koga ćemo obradovati – rekla je Tamara.

Ukoliko želite i možete da pomognete da ova lepa organizacija zaživi, možete pisati Milanu ili Tamari na zvaničnoj Fejsbuk stranici ovog događaja. Ovi mladi ljudi ujedno pozivaju sve roditelje da se akciji pridruže i prošetaju svoju decu centrom grada u nedelju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime