Muzičke radionice u Kuršumliji

0

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije dodelilo je 250.000,00.-dinara za realizaciju projekta “Deco svirajte sa nama” kojim je Centar “Fenix”- Kuršumlija konkursao za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti savremenog stvaralastva u oblasti KULTURNIH DELATNOSTI DECE I ZA DECU I MLADE.

Ukupna vrednost projekta iznosi  615.000,00.-dinara.

Projektom je predviđeno održavanje radionionica solo pevanja, gitare, bubnja i klavira u narednih pet meseci i omogućiće mladima  da kroz muzičke radionice steknu osnovna znanja iz oblasti muzike, sviranja klavira, bubnja, gitare i solo pevanja.

– Cilj projekta je stavljanje akcenta na značaju aktivizma i kreativnom provodjenju slobodnog vremena mladih, izjavila je dr Jasmina Rakić predsednik Centra “Fenix”-Kuršumlija.

Prijava polaznika za radionice održaće se 06.07.2017.godine  u 12 časova u prostorijama Kancelarije za mlade, ul Dragana Milunovica Dzuleta br 2.

Projekat sprovodi Centar za zaštitu potrošača, životne sredine i omladinsku politiku Topličkog okruga “Fenix”, finansira  Ministarstvo Kulture i informisanja Republike Srbije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime