Na Božićnom doručku u RPK Kruševac uručene nagrade

0

Na tradicionalnom Božićnom doručku u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac danas su uručene godišnje nagrade u više kategorija.

Specijalnu nagradu – Povelju i zlatnu polugu za privrednika godine dobio je generalni director,,Trajal,, korporacije Miloš Nenezić; Povelju i zlatnik za doprinos lokalnoj zajednici dobio je kruševački ,,Jugoprevoz,, AD, za podsticaj voćarstvu ,,Voćeprodukt,, Brus, za razvoj u sistemu namenske industrije PPT namenska Trstenik, za kvalitet proizvoda ,,Kolarević,, Pojate i za doprinos razvoju omladine i sporta Fudbalski klub Napredak.

Posebne poklone od Regionalne privredne komore dobili su: vladika kruševački David i predsednik Privredne komore Lipecke oblasti u Rusiji Anatolij Golcov.

Episkop kruševački David obratio se skupu i svima poželo blagostanje i napredak. Takođe, izrazio je blagodarnost i istakao značaj saradnje između duhovne i svetovne vlasti.
Nakon toga, prisutnima se obratio domaćin skupa, predsednik Regionalne privredne komore Kruševac Predrag Vukićević. On je najpre gostima čestitao praznik, a zatim i naglasio da je ovo lepa prilika da se na jednom mestu, u Komori, koja je asocijacija privrednika – mesto njihovog okupljanja i povezivanja, susretnu privrednici uz punu podršku zvaničnika i institucija.
Skupu se obratio i načelnik Rasinskog upravnog okruga Branislav Vesić, a u ime Grada Kruševca prisutne je pozdravila zamenica gradonačelnika Jasmina Palurović.

Po završetku radnog dela, upriličen je koktel od strane Regionalne privredne komore Kruševac, uz podršku ,,Nove Sloge,, Trstenik, ,,Vino Župe ,,Aleksandrovac, ,,Ivan prometa,, Kruševac i Restorana ,,Konak,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime