Na Kopaoniku trljaju ruke: Sezona nikad bolja

0

Iz Preduzeća Skijališta Srbije saopštavaju da je za tri meseca ski sezone u centru Kopaonik ostvaren 16 odsto veći promet nego u istom periodu prethodne godine, što je najbolji poslovni rezultat do sada.

Rezultati poslovanja prevazilaze proteklu sezonu, pa je na nivou preduzeća februar 2016. godine premašio isti mesec 2015. godine za čak 10 odsto. Poslovni prihodi preduzeća u protekle tri godine uvećavaju se za oko 25 odsto.

Od početka skijaške sezone, koja je na Kopaoniku počela krajem novembra, prodato je više od 140.000 ski karata, a ostvareno je više od 3,5 miliona vožnji žičarom. Protekli vikend bio je veoma posećen, pa je na stazama tog ski centra skijalo više od 12.000 skijaša.

Na Kopaoniku je 3. septembra ujutro izmerena temperatura od minus 3 stepena. Snega ima, a očekuju se i nove padavine.

Bojanu Križaju ,,na crtu,,

bojan-krizaj
U subotu, 5. marta u 12 časova, na stazi Krst na Kopaoniku Skijališta Srbije i ,,Planet bike,, organizuju uporednu test vožnju sa velikanom skijaškog sporta Bojanom Križajem, legendom slovenskog alpskog skijanja. Svi koji ,,izađu na crtu,, ovom skijaškom asu bore se za nagradu, dok će u toku trajana trke biti moguće i da se testiraju najnoviji modeli Elan i Volkl skija. Za kraj druženja Bojan Križaj će proglasiti pobednika, odnosno skijaša koji bude imao najpribližnije prolazno vreme njegovom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime