Na Petu osut rafal sa preko 20 metaka

0

Viši javni tužilac u Kruševcu Miodrag Surla potvrdio nam je da je na mestu ubistva Gorana Petrovića Pete (48), prilikom uviđaja pronađeno preko 20 čaura, a kuršumi su ispaljeni iz automatskog oružja istog kalibra.

Potvrđeno nam je, takođe, da je Peta, koji je bio jedan od najbližih članova kruševačkog kriminalnog klana Zorana Jotića Jotke, iz zatvora u kome se od policijske Akcije,, Sablja,, nalazio zbog organizovanog kriminala, na slobodu izašao pre tri godine.

Od tada do danas nije počinio ni jedno kriminalno delo, a da je u teretanu kruševačkog Hotela ,, Golf,, u naselju Prnjavor, dolazio najčešće ujutru gotovo u isto vreme.

Prema našim, nezvaničnim saznanjima u Petu je , za vreme dok se sa trenerom nalazio u teretani, pucala osoba sa fantomkom na glavi, a prema ispaljenom rafalu, moguće je u da su bili dvojica napadača.

Teretana Hotela ,,Golf,, ima dva ulaza , od kojih jedna odmah iz pravca recepcije hotela, a druga sa ulice.

Pretpostavlja se da je ubica došao džipom i u teretanu ušao sa ulice Gavrila Principa.

Slučaj je odmah po ubistvu, koje se dogodilo u 8,30 časova, policiji i Hitnoj prijavljeno iz recepcije hotela.

Kad je Hitna stigla bespomoćno telo je bilo pri izdisaju.

Policija još nije izdala nikakvo zvanično saopštenje.

U Višem javnom tužilkaštvu nam je rečeno da će se obdukcija na telu ubijenog Gorana Petrovića Pete obaviti ili danas po podne ili sutra.

Tek tada znaće se s koliko je metaka usmrćen jedan od bivših vođa kruševačkog podzemnog klana, koji je stanovao u Obilićevoj Ulici, gde se tri puta ženio.

Saznajemo da mu jedan od sinova živi u Americi, a drugi u Beogradu.

Ubijeni Goran Petrović Peta bio je u kumovskoj vezi sa vođom „Veterničkog klana“ Nenadom Opačićem koji je ubijen početkom marta ove godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime