Nagrađeni najbolji kruševački učenici i studenti

0

U Mozaik sali kruševačkog gradskog zdanja, tradicionalno na Savindan, nagrađeni su najbolji učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola i studenti sa prosekom 10, stipendisti Fonda za podsticaj razvoja mladih talenata.

Odeljenje za društvene delatnosti, Budžetski fond za podsticanje razvoja mladih talenata i osnivač – grad Kruševac nagradili su 27 kruševačkih učenika i 10 studenate.

Čestitku nagrađenima uputio je ministar odbrane Bratislav Gašić, a poželevši da budu primer drugima obratila im se zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović.

Svetosavska nagrada sa novčanim delom od 10 hiljada dinara, knjigom Knez Lazar i Despot Stefan i posterom sa fotografijama nagrađenih, uručila je predsednica Komisije Fonda za podsticanje talenata Jelena Nikolić. Program u Mozaik sali upotpunla je etno grupa ,,Lazarice,,.

Prigodnim programom i sečenjem slavskog kolača, školska slava Sveti Sava, proslavljenja je u Predškolskoj ustanovi „Nata Veljković“ – vrtić „Labud“ i Hemijskoj školi.

Svečano je bilo i u kruševačkoj gimnaziji , gde je kolačarstvo od Dragića Ilića preuzeo kruševački privrednik Boban Gašić, ali .I svim drugim osnovnim i srednjim školama.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime