Napadnut radnik obezbeđenja Banke Inteza

0

Interventna policija je danas u Kruševcu privela šezdesetpetogodišnjeg muškarca zbog napada na radnika obezbeđenja ekspoziture Banke inteza u Kruševcu.

Prema izjavi nekolicine očevidaca, ovaj muškarac je najpre galamio i vređao prisutne, a bilo ih je dosta, da bi potom, kad mu je radnik obezbeđenja sugerisao da ne galami, pokazujući mu vrata da napusti banku, ovaj je reagovao silom i napao radnika obezbeđenja banke.

– Vikao je i vređao prisutne koji su čekali pred šalterima. Zamolio sam ga da ne remeti javni red i mir i da napusti ovaj prostor, pokazujući mu vrata. Međutim, on se verovatno osećao toliko moćnim jer sam ja fizički sitan prema njemu, pa me je udario rukom u predelu grla, gurajući mi prste u grkljan. On nije znao da ja treniram džudo, pa se nije ni nadao da ću ga jednim zahvatom u istom trenutku baciti dole. Brzo je pristigla interventna policija i odvela napadača, priča nam ovaj radnik obezbeđenja, očito uzrujan, ali priseban, jer nije u odbrani upotrebio oružje, koje duži kao radnik obezbeđenja.

Među okupljene se u centru Kruševca ispred Banke Inteza brzo pronela vest da se radi o šezdesetpetogodišnjem osionom muškarcu za koga se tvrdi da ima petnaestak godina robije zbog kriminalnog ponašanja.

Samo prekršajna prijava:

U Policijskoj upravi u Kruševcu potvrđeno nam je da je danas u Banci inteza došlo do narušavanja javnog reda i mira, te da je po prijavi iz Banke policija brzo reagovala i privela učinioca.

– S obirom, da se radi samo o prekršajnoj prijavi za narušavanje javnog reda i mira, zbog čega sledi prekršajna a ne krivična prijava, to se ni ime ovom učiniocu ne daje u javnosti, rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kruševcu.

Krivičnu prijavu može da podnese Banka ili njen radnik obezbeđenja. Postoje svedoci, a i kamere video nadzora su sve snimile. Međutim, radnik obezbeđenja ne želi da se ovim povodom smuca po sudovima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime