Napredak danas gostuje Vojvodini

0

Zbog Uskršnjih praznika došlo je do pomeranja utakmica 22. kola Jelen super lige u fudbalu. Napredak iz Kruševca, umesto u subotu, danas gostuje Vojvodini u Novom Sadu. Šef Stručnog štaba Napretka Slavko Matić očekuje da se njegovi izabranici vrate neporaženi.

” Pokazali smo dobre igre u predhodnim utakmicama. Na žalost,rezultat je izostao,ali nas to nije poremetilo. Atmosfera u ekipi je odlična, radi se dobro i puni smaopouzdanja odlazimo za Novi Sad. Mislim da se možemo vratiti neporaženi.Sto se rezultata tiče moramo biti strpljivi, i moramo nastaviti da verujemo u naš rad, navode u kruševačkom Napretku.

Kao što smo rekli pred nastavak prvenstva, naši ciljevi su opstanak u elitnom rangu takmičenja i promocija mladih igrača. Opstanak ćemo obezbedjivati iz utakmice u utakmicu,a afirmaciju mladih igrača, kao što ste mogli da vidite smo započeli početkom prolećnog dela prvenstva, debitovanjem mladog Ristića protiv Čukaričkog, a Majdevac je debitovao protiv Jagodine. Od ekipe, koja se bori za opstanak, u šest utakmica je bilo tri mlada igrača iz omladinskog pogona, ne može se očekivati više. U klubu se ulaže u mlade igrače, i oni su naša budućnost, izjavio je novinarima Slavko Matić.

Utakmica u Novom Sadu počinje u 18 sati.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime