Napredak zanemeo: Metalac ga pregazio

0

Fudbaleri kruševačkog Napretka pognute glave i zanemeli napustili su večeras Superligu Srbije. Oni su poraženi u baražu mesto među najboljima prepustili Metalcu iz Gornjeg Milanovca, koji je rezultatom sa 4:2 popunio mesto u Superligi Srbije.

Ova utakmica za Čarapane ostaće zapažena po tome što je poslednji gol u Supertligi za Napredak postigao Nikola Trujić, koji je već potpisao ugovor za odlazak sa broda koji tone. Trujić će u novoj sezoni igrati za Partizan.

Još više će, po svemu sudeći, ostati zapažena medju sportskim stgručnjacima, pa i Fudbalskom savezu Srbije, jer je trener Metalca Nenad Vanić posle utakmice izjavio da je na poluvremenu utakmice u Kruševcu bio napadnut.

-Na poluvremenu se desilo nešto što ne priliči Kruševcu, u tunelu mi je prišao jedan igrač Napretka i udario me. Desilo se nešto što nisam mogao da zamislim u Kruševcu, udario me je igrač Napretka sa brojem 18, Luković, i treba da ga bude sramota, poručio je Vanić nakon utakmice.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija delegata i Fudbalskog saveza Srbije.

Što se tiče dešavanja na terenu, Napredak je vodio od devetog minuta golom Trujića i još jedan pogodak garantovao bi mu opstanak u Superligi. Međutim, nije mu pomogao ni igrač više, jer je Dopuđ zbog drugog žutog kartona isključen u 66. minutu, da bi pet minuta kasnije Metalac overio kartu za najviši rang.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime