Narodni poslanik Darko Laketić obezbedio donaciju alkohola za Bolnicu

0

Prokupačka Bolnica, danas je dobila  540 litara alkohola od blačke firme „MI-MI“ d. o. o, zahvaljujući, kako kaže direktorka Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, Snježana Arsić, narodnom poslaniku i kolegi, doktoru Darku Laketiću, saopštila je danas informativna služba Grada Prokuplja.

– Zalihe alkohola, bile su na minimumu. Ova donacija, kao i sva druga pomoć je veoma dragocena. Bolnica je sada solidno snabdevena zaštitnom opremom, tako da možemo da pružimo svu neophodnu zdravstvenu pomoć pacijentima za koje se sumnja da su zaraženi Кovidom 19, a koji se trenutno nalaze na Infektivnom odeljenju, naglasila je ona i dodala da  je Laketić obećao da će i u narednom periodu raditi na tome da prokupačke zdravstvene ustanove dobiju neophodnu pomoć.

Darko Laketić kaže da će uraditi sve što može, kako bi zdravstvene ustanove u Prokuplju imale svu neophodnu opremu za rad, a sve u cilju zaštite zaposlenih i pacijenata, i nesmetanog lečenja i oporavka građana.

– Nadležni su tu da obezbede neophodna sredstva za rad i lekove, a građani moraju da im olakšaju tako što će poštovati preporuke struke i mere Vlade Republike Srbije. Apelujem na ljude da ne izlaze iz svojih domova, da ne ostvaruju nikakve kontakte, da se izoluju, kako bismo iz ove borbe što pre izašli kao pobednici, kazao je narodni poslanik iz Prokuplja Darko Laketić.

Osim prokupačkoj Bolnici, destilerija iz Blaca, po 540 litara alkohola, donirala je i zdravstvenim ustanovama u Beogradu i Кruševcu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime