Narodni poslanik i potpredsednik POKSa podneo krivičnu prijavu protiv funkcionera SNS zbog pretnje ubistvom

0

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) neće zaplašiti pretnje koje u poslednjih nekoliko meseci upućuju botovi SNS našim članovima, a koje su juče kulminirale, upućene potpredsedniku POKS, narodnom poslaniku iz Bečeja, Nenadu Tomaševiću.

Funkcioner SNS iz Bečeja, Branislav Nešić Šane, koji se našao i na listi botova te stranke koja je procurela u javnost, poslao je viber poruku poslaniku Tomaševiću u kojoj mu preti da će ga ubiti ‘rođeni brat od Sente’.

“Jasno je da su pretnje upućene zbog mojih učestalih kritika vlasti u skupštinskim raspravama, ali je još jasnije da ću nakon njih to čini jače i učestalije jer su mi potvrda da sam na pravom putu i da radim ispravnu stvar što želim da menjam društvo u kojem dominira nasilje. Poručujem predstavnicima vlasti da se bolje raspitaju o meni, pre nego što upućuju takve pretnje, jer da su znali da sam rezervni vojni starešina, a pritom četiri godine proveo na ratištu u istočnoj Slavoniji, znali bi da ih se bojim koliko i ujeda komarca. Ove pretnje više ukazuju na panični strah čelnika SNS od gubitka vlasti jer je to za njih pitanje života i smrti” – izjavio je potpredsednik POKS, Nenad Tomašević.

POKS podseća da je Tomašević u skupštini zbog svojih poslaničkih pitanja i žestokih kritika upućenih predsedniku Srbije bio na meti napada poslanika SNS Nebojša Bakareca koji je u Skupštini Srbije i na društvenim mrežama širio neistine da se lider Novog DSS Miloš Jovanović druži sa ocem masovnog ubice, Vladimirom Kecmanovićem.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime