“Naše lepo Magarevo” kliče preko 2000 ljudi!

17
Foto: fb printskrin; Nebojša Milenković-Jumba

Da je Prokuplje zavičajna ljubav i nostalgična tačka mnogih, pokazao je nedavni video zapis poznatog prokupačkog glumca Nebojša Milenkovića-Jumbe. Uz skroman komentar “Naše lepo Magarevo”, on je na svom fejsbuk nalogu podelio video klip koji je sam monitrao, a za samo četiri dana pogledalo ga je preko 2000 ljudi.

Video klip koji sadrži u najvećem broju Milenkovićeve autorske fotografije i snimke, predstavlja pravi kolaž fotografija grada i vodećih gradskih manifestacija, poput FEDES-a i Beskraja 10 kvadrata. Video traje bezmalo deset minuta, a kako Jumba kaže, napravio ga je iz ljubavi prema svom rodnom gradu.

– Fotografije koje sam uključio u ovaj projekat uglavnom su iz moje kolekcije, ali ima i dosta fotografija preuzetih sa fejsbuka i interneta uopšte. Sve ono što mi se činilo zanimljivim, a što je prestavljalo lepotu Prokuplja ja sam prikupljao, čuvao i evo sada napravio ovaj, kako se ispostavilo, baš lep kolažni video. Iako deluje jednostavno, a ja sam amater u tom montažerskom poslu, bila mi je potrebna skoro cela noć da zapis završim. Sada kada vidim koliko se ljudima dopada, vredelo je – kaže Jumba.

Za samo četiri dana, na ovaj snimak “kliknulo je” preko 2000 ljudi, što i više nego očigledno potvrđuje da Jumbinu ljubav prema Prokuplju dele mnogi. Pogledajte i vi zašto Prokuplje klikće i kliče: “Lepo naše Magarevo!”

17 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime