Nastavlja se takmičenje sela

0

Takmičenje sela u Srbiji se nastavlja. Nakon održanih takmičenja u opštinama Rasinskog okruga i gradu Kruševcu, za vikend je održano i Okružno takmičenje sela u Župskom selu Pleš. Takmičenje je otvorio predsednik opštine dr Jugoslav Stajkovac.

Osim domaćina, opštine Aleksandrovac, prošlogodišnjeg pobednika, i grada Kruševca, učestvovale su i opštine Ćićevac, Varvarin i Trstenik.

Svi učesnici takmičenja, odnosno opštine, imali su po jednog člana komisije koji su učestvovali u ocenjivanju. Vrednovali su 5 oblasti: poljoprivredu, obrazovanje, kulturu, ekologiju i infrastrukturu i izgradnju sela.

takmicenje-sela-1

Po oceni žirija najbolja Mesna zajednica je Zdravinje kod Kruševca, drugo mesto pripalo je MZ Stalać iz Ćićevca, a treće mesto podelile su MZ Počekovina kod Trstenika i Bačina iz Varvarina.

Nagrade je uručio predsednik Rasinskog okruga Branislav Vesić.

Osim brojne publike, takmičenju su prisustvovali:predsednik opštine Varvarin, Zoran Milenković, gradski većnik Kruševca Miloje Mihajlović, načelnik Gradske uprave iz Kruševca Ivan Anđelić i pomoćnik direktora Kulturnog centra Kruševac Violeta Kaplarević.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime