Nastavljaju se radovi u Drinskoj ulici

0
Foto: Srbijanka Stanković, Top novosti.

U JKP “Hammeum” kažu da se i danas nastavlja sa radovima u Drinskoj ulici i da se njihov završetak očekuje do kraja nedelje, što će omogućiti povezivanje i puštanje vodovodne linije.

– Po planu za današnji dan, radiće se na čišćenju i uklanjanju smeća u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, Pasjačkoj, Bolničkoj, Partizanskoj i ulici Dragoljuba Rakića. Čistićemo prostor oko pijace u Gariću i kej od železničkog mosta prema autobuskoj stanici. Obavljaju se i redovni poslovi čišćenja i održavanja šetališta, trotoara i parkova. Čišćenje i ispiranje kanalizacione mreže se obavlja u ulici Bate Stefanovića. U Ulici Boška Jugovića se radi na rekonstrukciji, a u Dragoljuba Radosavljevića na demontaži vodovodnog priključka. U ulici Koste Stamenkovića je u toku izrada novog kanalizacionog priključka – navodi se u saopštenju JKP “Hammeum”.

Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje se obustavlja u Bumbureku i u Donjoj Trnavi, konkretno, u naselju Rangina Mala. Kvar je lociran na vodovodnoj liniji u Bumbureku i uveliko se radi na njegovoj sanaciji. Očekuje se da se problem otkloni do 14h, nakon čega će uslediti normalizovanje vodosnabdevanja.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here