Nastavljaju se radovi u Drinskoj ulici

0
Foto: Srbijanka Stanković, Top novosti.

U JKP “Hammeum” kažu da se i danas nastavlja sa radovima u Drinskoj ulici i da se njihov završetak očekuje do kraja nedelje, što će omogućiti povezivanje i puštanje vodovodne linije.

– Po planu za današnji dan, radiće se na čišćenju i uklanjanju smeća u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, Pasjačkoj, Bolničkoj, Partizanskoj i ulici Dragoljuba Rakića. Čistićemo prostor oko pijace u Gariću i kej od železničkog mosta prema autobuskoj stanici. Obavljaju se i redovni poslovi čišćenja i održavanja šetališta, trotoara i parkova. Čišćenje i ispiranje kanalizacione mreže se obavlja u ulici Bate Stefanovića. U Ulici Boška Jugovića se radi na rekonstrukciji, a u Dragoljuba Radosavljevića na demontaži vodovodnog priključka. U ulici Koste Stamenkovića je u toku izrada novog kanalizacionog priključka – navodi se u saopštenju JKP “Hammeum”.

Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje se obustavlja u Bumbureku i u Donjoj Trnavi, konkretno, u naselju Rangina Mala. Kvar je lociran na vodovodnoj liniji u Bumbureku i uveliko se radi na njegovoj sanaciji. Očekuje se da se problem otkloni do 14h, nakon čega će uslediti normalizovanje vodosnabdevanja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime