Neće biti optužnice protiv Kalinića ?

0

Osnovno tužilaštvo u Brusu još nije zauzelo stav o daljem krivičnom postupku po krivičnoj prijavi policije protiv Milana Kalinića, glumca i TV voditelja, koji je 1. februara izazivao saobraćajnu nesreću u bruskom selu Dupci, prilikom povratka sa Kopaonika.

On je tom prilikom, svojim ,,lend roverom,, iz nehata udario u ,,Suzuki,, , povredivši troje madajrskih državljana, od kojih je jedno lice zadobilo lakše, a dvoje teške telesne poverede.

Konačan stav Osnovnog tužilaštva u Brusu u slučaju Kalinić, biće poznat po prikupljanju svih dokaza veštačenja po krivičnoj prijavi, ali kako smo danas saznali u ovom tužilaštvu, optužnicu slučaju Kalinić, po svemu sudeći, neće biti.

Kako iz izvora bliskih tužilaštvu, saznajemo, najverovatnije će se ići na optužni predlog, a to ztnači da će se sudski proces odvijati skraćeno, bez za zasedanja sudskog veća.

U drugom slučaju, protiv Milana Kalinića , može uslediti odloženo gonjenje, a to znači da osumnjičeni za izazivanje opasnosti po bezbednost u javnom saobraćaju, ode u tužilaštvo i prizna navode iz krivične prijave, kako bi se potom mogao kazniti novčano, a ta bi sredstva išla u humanitarne svhre.

Bilo kako, nezvanično saznajemo da su se madjarski državljani posle udesa u bruskom selu Dupci, oporavili, te da se Milan Kalinić o njihovom zdravstvenom stanju od trenutka udesa i za sve vreme boravka u kruševačkoj bolnici brinuo, što bi se moglo uzeti kao olakšavajuća okolnost za podizanje optužnog predloga ili za odloženo gonjenje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime