Nedeljni horoskop od 1. do 7. oktobra

0

OVAN
Pred vama je vrlo naporna nedelja kada je posao u pitanju. Ne volite da zavisite od drugih, ali ćete sada morati da pokažete strpljenje i poštovanje prema osobama sa kojima sarađujete. Isključite emocije i ne primajte nista k’srcu već saslušajte njihove predloge i pokusajte da prihvatite kritiku. Ženska osoba u znaku Jarca, koja sigurno ima snažan uticaj u vašem poslovnom okruzenju, pružice vam podršku. Kontrolisite svoj bes i nezadovoljstvo kako ne bi zakomplikovali situaciju. Ljubavni život je u drugom planu i to se svakako ne dopada voljenoj osobi. Krajem nedelje su mogući žestoki sukobi i razmirice, a partner će pokazati ozbiljno nezadovoljstvo. Očigledno je da morate da menjate nešto ako želite da se vaš odnos popravi.

BIK
Već duže vreme ste uznemireni i ne osećate se najbolje. Verovatno brinete o opstanku na poslu, a ni sa finansijama ne stojite najbolje. Ove nedelje se ništa značajnije neće desavati, a na vama je da se prilagodite situaciji i razmislite kako da unapredite sebe kada već nemate uticaj na okolnosti. Osoba u znaku Ovna je neprijateljski raspoložena i strpljivo čeka vašu grešku. Pazite kako obavljate posao i ne oslanjajte se na saradnike. Sredinom nedelje imate podršku planeta kada je novac u pitanju pa je moguć i manji priliv. Ljubavni život je prepun ograničenja, ali vam ne manjka ljubavi. Ono što je sada važno jeste da ne donosite konačne odluke. Ukoliko je voljena osoba daleko ili ste iz nekog drugog razloga razdvojeni, situcaija se može promeniti. Previše nervoze loše utiče na vaš san, zato nađite način da se opustite.

BLIZANCI
Ova nedelja je veoma važna za vas jer ćete konačno dobiti odgovor koji već duže vreme očekujete. Biće to na neki način u tajnosti, ali je važno da su vesti povoljne. Podršku nadređenih imate i to će se vrlo brzo pokazati, a na vama je samo da nastavite putem kojim ste krenuli. Računajte na uspešnu nedelju i okonosti koje se već duže vreme nisu namestile tako da vam baš sve ide u prilog. Pred kraj nedelje ćete imati razgovor koji vam obezbeđuje dugoročan uspeh, ali ćete biti uslovljeni. Mnogo vremena ćete provoditi sa prijateljima i u druženju. Lepo ste raspoloženi i privlačite pažnju suprotnog pola, pa ako ste slobodni, eto prilike za novu emotivnu vezu. Zauzeti će planirati zajedničko putovanje na kome će biti sasvim ugodno. Uživajte u predstojećoj nedelji i iskoristite svaku priliku koja se ukaže.

RAK
Ove nedelje ćete osetiti olakšanje, a napetost koja je bila prisutna duže vreme, polako nestaje. Morate imati na umu da ste i sami doprineli tome jer ste preterali sa očekivanjima. Planeta srece vam je donela velike mogucnosti, ali vi kao da niste mogli da se zaustavite. Uporno ste želeli još. Sada shvatate da ste pogrešili i na neki način sebi olakšavate situaciju. Poslovne prilike su dobre, a ako tražite posao, ovo je savršena nedelja. Ukoliko ste privatnik, sasvim dobro ćete napraviti proračun u vezi sa ulaganjima pa možete računati na veći profit. Ljubavni život je sve bolji sa prelaskom Venere u znak Ribe, a uz podršku Saturna. Ako su odnosi sa partnerom bili napeti, sada se sređuju ili ako postoji neko za koga ste već duže vreme zainteresovani, sada će vam pokazati naklonost. Zadovoljni ste i osećate da imate mnogo energije posle dužeg vremena.

LAV
Imali ste energije na pretek, a sada ćete osetiti da vam nedostaje mnogo toga. Nemojte da očajavate već se bavite materijalnim pitanjima. Ovo je odlična nedelja za to. Strpljivo obavljajte poslove i ne upuštajte se u neke nove projekte. Ako očekujete neki novac već duže vreme, sada bi mogao da stigne. Ukoliko imate nerešeno imovinsko pitanje, ovo je značajan period za vas. Što se ljubavi tiče, niste baš zadovoljni. Ne osećate se dobro, a ne znate gde je problem. Posebno ako ste zauzeti, sada je nepovoljan period pa se odnosi mogu narušiti. Ukoliko ste slobodni, sanjarite više nego što preduzimate nešto. Imate želje, ali ne znate kako da ih realizujete. Sačekajte dok se okolnosti ne promene. Zdravlje vam nije najbolje. Proverite krvnu sliku.

DEVICA
Imate još ovu nedelju da preduzmete nešto po pitanju posla. Previše analizirate i čekate savršenu priliku, a ona se neće ukazati. Nedostaje vam samopouzdanje i volja i na tome morate da poradite. Ovo je povoljan period kada možete da tražite povišicu, unapređenje ili novi posao. Rizikujte malo, ako je potrebno, svakako nećete pogresiti. Mnogo ste opterećeni finansijama, ali morate priznati da je bilo i gorih dana. Ljubavni život nekako držite pod kontrolom ili se bar vama čini da je tako. Voljena osoba ima razumevanja za vas, ali vama nedostaje tolerancije, a i ne bavite se previše njenim željama i potrebama. Uprkos tome, sve je među vama skladno i harmonično samo je pitanje koliko će partner imati strpljenja i opravdanja za vas. Možete imati glavobolje usled vremenskih promena, pa je vrlo važno da se maksimalno rasteretite.

VAGA
Pred vama je radna, ali naporna nedelja kada ćete morati da završavate i svoje i tuđe poslove. U tome ima i nečeg dobrog jer vaš trud svakako neće biti uzaludan. Izdrzite i mislite na neke lepe stvari. Početkom nedelje možete imati neplaniranih troškova što će vas dodatno uzemiriti. Vaš vladar Venera je u sazvežđu Ribe i to sa podrškom dve važne planete pa ako se na poslu dajete, u ljubavi ćete sigurno mnogo da dobijete. Upravo ove nedelje očekuje vas posebno zadovoljstvo na emotivnom planu bilo da ste slobodni ili zauzti. Neke stvari će se konačno defiisati i to će vama pričinjavati veliko zadovoljstvo. Pred kraj nedelje će baš sve biti podređeno vama, a vi ćete svakako umeti da uživate i iskoristite priliku koja se ne dešava tako često. Vaše zdravlje je dobro, samo se klonite preterivanja u hrani i piću, a posebno slatkišima.

ŠKORPIJA
Došlo je vreme da možete odahnuti i konačno krenuti dalje. Mnogo ste radili i mnogo ste truda uložili u prethodnom periodu pa ćete sada dobiti zasluženu nagradu. Ovo se odnosi i na poslovni i na privatni život jer su vam ta polja sada aspektovana pa vam ni ljubavi sigurno neće manjkati. Vi ste poznati po tome da znate šta želite. Umete da čekate pravu priliku, a onda sve preokrećete u svoju korist. Sada je pravo vreme za to. Ako planirate putovanje u inostranstvo, ova nedelja je odlična. Ima onih koji će sada doživeti nezaboravne trenutke kao što je rođenje deteta, rešavanje stambenog pitanja i sl.

STRELAC
Ova nedelja vam počinje sasvim dobro, a pre svega kada je reč o finansijama. Možete da računate na veći priliv novca koji je svakako povezan s vašim dodatnim prihodima. Sredinom nedelje se situacija menja pa ćete posebno biti zabrinuti oko neke papirologije. Ako ne morate, nemojte ništa potpisivati jer se može desiti nesporazum, a u najgorem slučaju će neko pokušati da vas obmane. Ukoliko morate, tada je važno da proverite verodostojnost dokumenta. Posao se odvija svojim tokom pa u tom smislu neće biti oscilacija dok je sve ostalo prilično promenljivo i nepredvidivo za vas. Emotivni plan je prepun iznenađenja i prijatnih i neprijatnih, a u boljoj poziciji će biti zauzeti pripadnici ovog znaka. Slobodni mogu da se nađu u prilici da pomisle da im se dešava velika ljubav, a da sve kroz nekoliko dana padne u vodu. Kontrolišite se kada su očekivanja i želje u pitanju kako biste izbegli neprijatnosti i razočarenja.

JARAC
Zauzeli ste dobru poziciju i trudite se da je zadržite po svaku cenu. Morate da imate na umu da se za sve morate boriti i da vam ništa nije zagarantovano. Ne oslanjajte se na staru slavu jer će uslediti pad sa položaja. Trudite se da izbalansirate i drzite se pravila i propisa i to će biti jedini pravi put koji vama obezbeđuje uspešnu budućnost. Sve ovo je posebno važno tokom narednog perioda jer ste baš sada na nekoj vrsti iskušenja. Ako pravilno postupate, nemate čega da se plašite, dok ćete u suprotnom sigurno morati da se suočite sa svojim postupcima. Emotivno ste zadovoljni. Čini se da nikada nije bilo bolje, ali pokušajte da pročitate između redova ono što vam partner poručuje. On sigurno ne deli vaše mišljenje i koliko je vama dobro, toliko njemu nije.

VODOLIJA
Bilo bi najbolje kada biste ovu nedelju mogli da prespavate, ali kako to nije moguće, naoružajte se strpljenjem. Ništa se neće odvijati onako kako želite i mada konačan ishod u opšte neće biti loš, vama će biti teško da prihvatite pravila koja se nameću. Nemojte da pogrešite zbog svoje netrpeljivosti i ne dozvolite da vam sujeta upravlja životom. Morate imati mnogo tolerancije. Smeškajte se i nikako ne pokazujte šta osećate i kakvo je vaše mišljenje. Prihvatite obaveze i radite, a motiv neka vam bude bolje sutra. Na žalost, težim putem morate da prođjete. Ljubav je za vas postala vrlo naporna pojava jer se nalazite u situaciji da ne znate gde grešite, a sve je krenulo naopako. Prijace vam sport i rekreacija jer samo tako možete da se oslobodite stresa.

RIBE
Ovo je sjajna nedelja za vas u svakom pogledu. Planete su tako postavljene da gde god se okrenete, imate podršku i naklonost. Polazi vam za rukom sve što naumite i sa lakoćom obavljate sve poslove. Priliv novca će biti u dva navrata ove nedelje i to će vas dodatno obradovati. Moguća je nova poslovna ponuda koju svakako ne bi trebalo da odbijete bilo da ste zaposleni ili ne. Ovo je pravo vreme za promene na bolje i za unapređenje i zadovoljstvo koje već dugo očekujete. Za slobodne pripadnike znaka, na pomolu je velika ljubav. Ukoliko ste zauzeti, onda ćete se baviti unapređenjem odnosa. Neki će planirati zajednički život, a neki proširenje porodice. Zdravlje je sasvim dobro, a vi ćete izgledati sve lepše.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime