Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra

0

OVAN 
Na poslu vam predstoje značajne promene, verovatno na bolje, pogotovo ako se radi o privatnoj firmi ili ako nameravate da započnete samostalan posao. Ukoliko se bavite umetnošću ili sportom, tokom ovog perioda uspećete da ostvarite dobru komunikaciju sa Blizancima ili Strelcem. Ukoliko vam se dopada osoba koju poznajete već duže vreme, moraćete da se potrudite više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost. Nekome je veoma stalo da vas impresionira, ali vi kao da ne obraćate pažnju na to, iako vam je jasno o kome se radi. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo sa Strelcem.

BIK 
Želite da uradite nešto čime biste pokazali svima da ni od koga ne zavisite. Verovatno je reč o ponudi na koju dugo čekate i ukoliko je dobijete, odmah ćete pristupiti poslu. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovim poslovnim dilemama. Raspored zvezda ove nedelje donosi vam neslaganje sa partnerom zbog čega ćete imati manjih problema u komunikaciji sa njime. Ukoliko budete osećajniji, možda ćete uspeti da ga odobrovoljite. Moguć je susret sa jednom Devicom koja ne može da vam odoli.

BLIZANCI
Imate mnogo posla i obaveza, a najradije biste započeli neki novi posao. Period je povoljan kada su u pitanju vaši planovi u vezi sa inostranstvom, ali verovatno nećete biti spremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Moguća su poveća ulaganja u stambeni prostor. Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas jako privlači, čak i ukoliko jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki drugi Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim.

RAK
Mars, planeta akcije, u vašoj astrološkoj kući porodice donosi probleme u komunikaciji. Što se tiče novog posla, bićete malo pokolebani. Ne bi trebalo da obraćate veliku pažnju na ono što čujete na svoj račun, niti da se opterećujete pričama jedne Škorpije ili Ovna. Početkom i krajem perioda neće biti povoljan period za vaš ljubavni i porodični život, naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu, kod nekoga u gostima ili na nekom porodičnom skupu.

LAV 
Mesec u sjajnim aspektima ove nedelje donosi mnogo novih mogućnosti. Ukoliko niste uspeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, nemojte se previše eksponirati, jer mnogima smeta vaša popularnost. Vaga i Rak će vam ponuditi zajednički posao Ponudite Strelcu obnavljanje saradnje u nauci ili medijima. Najverovatnije ste zaljubljeni, ali posesivni i prilično ljubomorni, što je potpuno nepotrebno. Uverićete se da je partner u podjednakoj meri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, a verovatno će u tome i uspeti.

DEVICA
Okupljate tim dobrih saradnika, jer ste ubeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi problem na poslu. Mlade Device verovatno će razmišljati o promeni posla. Od vašeg stava zavisi da li će vas drugi doživeti kao samouverenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu. Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom, i njemu i vama je potrebna promena. Ukoliko ste u vezi sa Rakom ili Škorpijom, verovatno ćete morati više da se potrudite da biste vezu doveli u red. Vaga pokušava da vam se nametne.

VAGA
Venera i Merkur svojim tranzitom donose dobit, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju, ali su jako raspoloženi i spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i verovatno ćete biti u prilici da se na diskretan način izborite za ono do čega vam je stalo. Škorpija i Jarac su vaši stalni odani partneri preko kojih možete dobro da zaradite. Ne želite da se previše nervirate oko nečega što vam je u poslednje vreme stvaralo ozbiljne probleme. Verovatno se tiče organizacije zajedničkog života, a partner najverovatnije nema mnogo razumevanja za vaše obaveze.

ŠKORPIJA
Sredinom perioda počećete da planirate nove poslove i najbolje bi bilo da se orijentišete na vodene i zemljane znake, jer su sjajni saradnici, a imaće mnogo novih ideja i biće veliki entuzijasti. Međutim, bez nekog Bika ili Jarca u ekipi, teško da ćete nešto postići. Tokom ovog perioda očekuju vas dobici u igrama na sreću, ali i preko posla sa strancima. Trudite se da partneru nametnete svoju volju, ali to činite dobronamerno i on se na vas najverovatnije ne ljuti. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom ili Blizancima, jasno vam je s kim imate posla, pogotovo ukoliko se radi o osobi koja bi želela da se po svaku cenu eksponira. Moraćete da promenite taktiku, inače vam preti raskid.

STRELAC
Trebalo bi da se osećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. Verovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro da se posvetite nekom poslu u medijima, posebno sa Bikom ili Devicom. Romansa je moguća i predstoji vam flert sa Bikom ili Blizancima, dok bi Škorpiju i Jarca trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao. Slobodni Strelčevi mogu biti u nezgodnoj situaciji jer će im se udvarati dve osobe koje se međusobno poznaju. Trebalo bi da se bavite rekreacijom i da pojačate fizičku aktivnost.

JARAC
Tranzit Meseca omogućava vam da budete uspešni u medijima, na ispitima ili da započnete posao u kojem će doći do izražaja vaša sposobnost da rešavate konkretne probleme. Ukoliko ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili od honorarnog posla. Da biste se izborili za svoju slobodu spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerom ili članovima njegove, ali i vaše porodice. To se posebno odnosi na mlade Jarčeve, dok oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnera. Neko ko je o vama slušao mnogo toga lepog, poželeće da vas upozna. Očekuje vas poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom izletu ili porodičnom skupu.

VODOLIJA 
Ne bi trebalo da se nervirate zbog situacije na poslu, pogotovo ako gotovo ništa ne zavisi od vas nego od vaših poslodavaca. Pazite da vam neko ne ukrade ideju ili da vas ne nagovori na nešto što vam u stvari ne odgovara. Ne pristajte na kompromis po svaku cenu. Kada su finansije u pitanju, prilično ste nesigurni i mislite da niste dovoljno plaćeni. Slobodno se upustite u ljubavnu avanturu sa Ovnom ili Vagom, jer su vam predstavnici ovih znakova veoma naklonjeni, a i prilično vas impresioniraju. Ukoliko živite u zajednici sa roditeljima, pokušajte da izbegnete konflikte. Obnavljanje veze sa Rakom može da bude veoma stresno.

RIBE
Merkur, planeta biznisa i Venera, planeta novca iz znaka Vodolije šalju dobru energiju ka onim Ribama koje znaju šta hoće i spremne su da se uključe u neki timski posao. Imate priliku da dokažete partneru, ali i članovima porodice, što vam je naročito važno ukoliko ste mladi, koliko možete da zaradite. Astrološko polje ljubavi, partnerstva i braka vam dobro je aspektovano. Ipak, ne preterujte ukoliko je partner sklon ljutnji, a verovatno jeste, osim toga je i prilično nezadovoljan. Jako vas iritiraju komentari okoline povodom vašeg ljubavnog života. Trebalo bi da prekontrolišete vid.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime