Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra

0

OVAN
Bićete usklađeni sa partnerom u vezi sa međusobnim idejama i životnim stavovima. Ako ste slobodni, potrebno je da budete prilagodljivi kako biste mogli da priđete osobi koja vam se dopada i da osvojite njene simpatije. Na taj način biste mogli započeti novu emotivnu vezu. Da biste mogli neometano da pristupite realizaciji radnih zadataka, potrebno je da prvo reorganizujete svoje poslovne planove, u čemu će vam najviše pomoći vaša sposobnost prilagođavanja, kao i vaša kreativnost, koje su trenutno u porastu. Puni ste pozitivne energije i sposobni za veće fizičke napore.

BIK
Sada ćete se dogovarati sa partnerom oko rešavanja važnih porodičnih pitanja. Imaćete podršku i pomoć ostalih članova porodice u boljem međusobnom organizovanju i ostvarivanju skladnijih porodičnih odnosa. Svakako ćete mnogo bolje nego do sada razumeti način razmišljanja i neke motive koji pokreću vašeg partnera i to će vam omogućiti da poboljšate vašu vezu. Uspećete da naplatite deo vaših potraživanja i na taj način prikupite potrebna sredstva za okončanje jednog poslovnog poduhvata čiji ste rok morali pomeriti zbog ranijeg nedostatka potrebnih sredstava ili zbog administrativnih prepreka.

BLIZANCI
Udovoljavaćete željama vašeg partnera i to će vas oboje činiti srećnim i ispunjenim. U vezi sa nekim stvarima mogli biste jedno drugome delovati nejasno, ali ćete ubrzo raščistiti eventualne nesuglasice. Možete upoznati nove prijatelje, a ta poznanstva će se pokazati veoma plodnim u budućnosti. Prijalo bi vam da negde izađete da partnerom. Osećaćete potrebu da se više nego obično zabavljate. Očekuju vas brojni kontakti sa osobama koje vam mogu pomoći da ubrzate izvršavanje vaših radnih obaveza. Konstruktivni razgovori koje ćete voditi sa njima pružiće vam dodatnu motivaciju za dalji rad.

RAK
U ovom periodu ćete uspeti da se uz dogovor i kompromis uskladite sa partnerom po pitanju zajedničkih planova oko kojih ranije niste uspeli da se dogovorite i oko kojih ste bili u međusobnom konfliktu. U drugoj polovini nedelje ćete naći načina da donesete važne zajedničke odluke. Dobro ćete se razumeti i jedno drugome ćete pružati podršku. Značajna zajednička ostvarenja očekuju vas ako ste u braku. Ostvarićete dobitke, zahvaljujući vašim mudrim poslovnim i finansijskim potezima. Da bi se vaše finansijske transakcije odvijale neometano, potrebno je da reorganizujete vaše planove i akcije.

LAV
Bićete puni inicijative i optimizma. Zračićete dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom i to će na vaš ljubavni život delovati podsticajno. Jasno je da ćete se u svemu odlično dopunjavati sa svojim partnerom. Bićete posebno usklađeni po pitanju životnih stavova. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje. Jedno u drugome ćete buditi potrebu za znanjem i razmenjivaćete korisna iskustva. Vaš autoritet će doći do pozitivnog izrazaja. Radićete sa više poleta i optimizma nego obično, a vaša sposobnost prilagođavanja raznim situacijama biće u porastu. Naročito ćete biti uspešni u ličnim nastupima.

DEVICA
Rešićete neke teškoće u porodičnim odnosima koje su već duže vreme ometale vaš odnos sa ukućanima. Porazgovarajte sa svojim partnerom o intimnim potrebama, jer ćete na taj način moći da produbite međusobno poverenje. Sada ćete umeti da jasno sagledate emotivne potrebe svog paretnera i da poboljšate međusobnu komunikaciju i da se uspešno posvetite poboljšanju zajedničkih finansija. Pružiće vam se mogućnost za ostvarenje jednog značajnog plana koji ste do sada držali u tajnosti. Pre nego što pristupite realizaciji tog poduhvata, proverite još jednom vaše planove, kako biste uočili eventualne propuste i na vreme ih ispravili.

VAGA
Bićete posebno raspoloženi za druženje i zabavu. Ako ste slobodni, preko jednog prijatelja ili prijateljice ćete upoznati osobu sa kojoim biste mogli ući u novu emotivnu vezu. Računajte na to da ćete ostvariti kvalitetan napredak u emotivnom odnosu sa partnerom. Vi znate šta vam je potrebno da biste imali stabilnu i skladnu vezu. U vezi sa tim ćete se potpuno sloziti sa voljenom osobom i nastojaćete da to i postignete. Plodna razmena iskustava sa kolegama i saradnicima pomoći će vam u razradi jednog plana koji vam već izvesno vreme zadaje teškoće i oduzima dragoceno vreme. Umećete da se prilagodite svojim saradnicima.

ŠKORPIJA
Nastojaćete da se svom partneru u svemu nađete pri ruci, a provodićete i skladne zajedničke intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu. Vodićete plodne razgovore oko planiranja zajedničkih ciljeva. Prihvatićete međusobne predloge. Jedan zajednički plan biste mogli i da sprovedete u delo. Pružiće vam se velike šanse za ostvarenje jednog važnog poslovnog cilja koji bi mogao pozitivno da utiče na vašu karijeru. Prethodno bi bilo poželjno da reorganizujete onaj deo vaših poslovnih planova koji se tiče finansija. Od ruke će vam ići kreativne delatnosti i oblasti zabave.

STRELAC
Bićete spremni da preuzmete inicijativu za bolju organizaciju vašeg zajedničkog života, posebno ako ste u braku. Ako ste slobodni, u ovoj nedelji moguć je susret i poznanstvo sa potencijalnim partnerom, kao i početak veoma skladne ljubavne veze. Posebno dobro ćete se slagati sa Lavovima i Blizancima. Bićete u mogućnosti da jednu vašu ideju malo bolje razradite, ali nastojte da to što planirate bude u skladu sa vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima. Potrebno je da se reorganizujete i da napravite izmene u vašim planovima.

JARAC
Bićete izuzetno ljubazni prema članovima vaše porodice i prema partneru. Obraćaćete više pažnje nego obično na njihove potrebe i trudićete se da ih razumete što bolje i da im pružite više emotivne topline, što će doprineti harmoničnim odnosima u domu. Ako ste slobodni, bićete skloni avanturama. Ako imate stalnog partnera, provodićete više vremena zajedno i bićete srećni i zadovoljni. Očekuju vas prilivi novca i drugih potrebnih sredstava za nastavak važnih poslova. Imaćete plodne ideje u vezi sa finansijskim transakcijama i ulaganjem novca, u vezi sa čim ćete donositi važne odluke.

VODOLIJA
Vaš partner i vi ćete biti u mogućnosti da ostvarite neke zajedničke želje, kao i da rešite neke nesuglasice koje su duže vreme ometale sklad u vašem odnosu. Umećete da se prilagodite jedno drugome. Nastojaćete da se svom partneru u svemu nađete pri ruci, a provodićete i skladne zajedničke intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu. Ostvarićete uspeh u poslovima vezanim za javnost i pravne oblasti. Prilagodljivi ste u odnosu na aktuelne trendove i imate dobar osećaj za potrebe javnosti. Realizovaćete jednu svoju ideju koju već duže vremena razrađujete.

RIBE
Moguće je novo poznanstvo sa intelektualnom osobom, sportskog tipa, koju možete sresti preko kolege. Moguća je uzbudljiva avantura, dok su šanse za ozbiljnu vezu nesigurne. Potrebno vam je više vremena i strpljenja za takvo nešto. Uočićete prave vrednosti u vašoj vezi i bolje ćete se razumeti sa voljenom osobom nego ranije, što će ojačati vašu međusobnu privrženost. Dobitke ćete ostvariti ako reorganizujete vaše poslovne planove, naročito one koji su vezani za velike i ambiciozne projekte. Vreme je povoljno za podizanje kredita i za rešavanje pitanja vezanih za udružene finansije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime