Nedeljni horoskop od 12. – 18. novembra

0

OVAN
Preveliki pritisak na radnom mestu ograničava vašu kreativnost. Ne prihvatajte ništa lično i ne povlačite se. U određenim momentima morate pozitivno da razmišljajte i da se ne zamarate. Vaša stabilnost je na velikom testu. Morate biti dosledni, ali morate da dokažete i da ste lojalni. Početkom nedelje biste olako mogli ući u avanturu koja bi vas oporavila od neželjenog razdvajanja sa voljenom osobom. Saznavši za takvu promenu u vašem životu, budite sigurni da će bivši partner na bilo koji način odreagovati. Trenutno niste spremni da prekinete ovaj ludi provod. Škorpija koju upoznajete preko prijatelja pokazaće veliko interesovanje za vas. Među vama je prisutna razlika u godinama i to vam u prvom momentu neće prijati.

BIK
Do sredine nedelje dovršite sve ono što ste započeli u prethodnom periodu. Uskoro ćete imati poslovne obaveze koje niste ni očekivali. I dalje ste u periodu dokazivanja i uspeha. Saradnici su vam naklonjeni. Mogli biste dobiti bolju ponudu za posao i ne dozvolite da vas strah od nepoznatog ili novog zaustavi da napredujete. Sve ono što ste nazivali ljubavnom prošlosti, ponovo će se aktivirati. Susret sa bivšim partnerima ili simpatijam daju vam novu šansu za ljubav. Čim uđete u priču sa njima postojaće sve veće šanse za rešavanje situacije koja vas je razdvojila. Međutim, tu je prisutan i jedan uticaj koji vas upozorava da ne trošite svoju energiju uzalud. Partner uporno brani svoje stavove i ne želi ni na koji način da se prilagodi.

BLIZANCI
Osoba koja će ući u vaš dom početkom nedelje doneće vam radosne vesti vezane za posao kojio ste dugo čekali. Ipak, može se deseiti da vam zvezde donesu odlaganje, ali ne gubite nadu. Sve na čemu radite, uspećete da završite tek iz drugog pokušaja. Moguće su manje greške, propusti ili kašnjenja. Vratiće vam se samopouzdanje. Sva prethodna dešavanja, ma kakva da su bila, sada doživljavate jasnije. Definitivno znate šta bi vas usrećilo i sigurno idete ka tom cilju. Preko ženske osobe dobijate tajne informacije o osobi koja je starija od vas. Možda je reč o partneru ili simpatiji sa kojom radite ili na bilo koji način poslovno sarađujete. Tu se nešto lepo sprema. Partner koji živi u inostranstvu ili je otišao na kraći put, a sa njim ste imali manje udaljavanje, pokušće da uspostavi kontakt.

RAK
Već duži period Jupiter, koji boravi u vašem sazvežđu, donosi vam loše uticaje. U pitanju je lenjost, preterivanje ili neobjektivno prihvatanje činjenica. Jednostavno, ne dozvoljava vam ostvarenja bez većeg truda i tera vas na budnost i akciju. Krajem nedelje doći će do neverovatnog preokreta na bolje. Partner koji vas je napustio zbog druge osobe, pokušaće da dođe do vas, preko nekoga od ukućana. Ovaj uticaj će vas podržavati i tokom iduće nedelje, pa ukoliko ste zainteresovani za pomirenje, budite strpljivi. Sada vam je prilika da testirate partnera koliko je spreman da se bori za vašu ljubav. Svesno ulazite u avanturu sa osobom koja je pred razvodom ili razvedena. Pored nobičnog i burnog provoda i interesantnih dešavanja, otkrićete i drugu, nežnu stranu novog partnera.

LAV
Ovo je vrlo uspešna i sretna nedelja za vas. Već od ponedeljka vas očekuju dobre vesti, a biće ih još tokom nedelje. Dugo očekivani posao napokon dobijate, a ako ste u radnom odnosu, nadajte se samo dobrim promenama. Ponovo započinjete saradnju sa osobom koja vam mnogo znači. Od sredine nedelje, napušta vas uticaj koji vas je već duži period upozoravao na oprez u ljubavnim odnosima, kao i pri izboru novog partnera. Sve što je bilo preterano, hvalisavo i sa mnogo obećanja, moglo vas je zavesti i razočarati. Ukoliko vas još uvek partner opterećuje nekim svojim hirovitim ponašanjem koje vas u jednom momentu diže do nebesa, a u drugom razbija, trebalo bi nešto promeniti. A, najbolje bi bilo da promenite partnera.

DEVICA
Novac vam je veliki stimulans. Razmislite o ponudi koju dobijete i šta se to od vas za uzvrat očekuje. Ne dozvolite da od prevelike analize propustite datu priliku. Pustite da sve prenoći i nećete pogrešiti. Promene do kojih je došlo na poslu, konačno bi trebalo da prihvatite i da počnete da aktivno učestvujete u poslu. Sada ste u prilici da svoj emotivni život u potpunosti dovedete u željeni red. Venera vam je sjajno postavljena jer boravi u vašem astrološkom polju ljubavi. Ako ste bili dosledni sebi, mogli biste obnoviti staru vezu. Većina vas je zainteresovana za nešto novo, ali stabilno. Baš takva ljubav vam je ostvariva ove nedelje. Partner bi mogao biti nešto stariji od vas, priično tradicionalan i pun poštovanja.

VAGA
Još uvek ste pod uticajima koji ukazuju da ste skloni preterivanju u svojim željama. Više očekujete od onoga što je trenutno ostvarivo. Od sredine nedelje opet vam se osmehuje sreća i vraćaju dobre situacije. Bilo kakav poslovni problem je rešiv, a vaše radno mesto zaštićeno. Idu vam mnogo bolji i uspešniji dani. Mudrim postupcima idete ka sigurnom pomirenju sa već bivšim partnerom. Sami treba da se pokrenete i osmislite pravi način zbližavanja. Budite spremni na kompromise i to u startu. Odlično ste podržani na ljubavnom planu ma o čemu da se radi. Bilo u odnosu u braku, vezi ili izboru novog partnera. Međutim, vladar vašeg astrološkog polja ljubavi je dosta napeto postavljen, tako da samo od vas zavisi koliko ćete se ostvariti ove nedelje.

ŠKORPIJA
Ako ste spremni da prihvatite kritike koje vam nikako ne prijaju i mudro saslušate bez potrebe da se branite, uradićete pravu stvar. Vreme će doneti sve odgovore u korist vas i vaših postupaka. Samim tim što u sebi zadržite lični doživljaj pred kraj nedelje osećate prve pozitivne rezultate. Sve okolnosti vam idu na ruku kada je ljubav u pitanju. Bivša ljubav će vas nenadano kontaktirati pod nekim izgovorom. Možda se sretnete u blizini vašeg doma što nije slučajnost. Pomirenja do kojih dođe sa ovakvim uticajima vode vas u zajednički život. Ali i oni koji su planirali venčanje ili zajednički život, ponovo pokreću tu temu. Okolnosti su se same složile i omogućavaju realizaciju. Prikrivene simpatije na radnom mestu od sredine nedelje se pokreću na jedan originalan način.

STRELAC
Sve što je novo, lako vas može zainteresovati. Ove nedelje budite oprezniji i ne reagujte na brzinu. Ne znači da je sve tako dobro za vas kako vam se čini u prvom trenutku. Ako ste u situaciji da donesete neku odluku, opredelite se onim aktivnostima koje vam donose bolja primanja. Uran koji boravi u vašem astrološkom polju ljubavi ove nedelje je neverovatno loše postavljen. Sada zavisi od nas samih kako ćemo živeti zbog tog Urana. Ukoliko u ljubavnim odnosima, kontrirate i dokazujete se na tvrdoglav način, ništa dobro nećemo postići. Ono što vam ne ide od ruke, ostavite za neko drugo mnogo bolje vreme. Samo mi sami možemo izazvati loša ljubavna dešavanja. Sve je ovo omogućeno da se okrenemo na pozitivno kroz uticaje koje primamo kroz vladara ovog polja.

JARAC
Odlučni ste u svojim namerama i sa mnogo više elana i zadovoljstva idete u pravcu svojih ciljeva. Spremni ste da neke ljude, kao i situacije, eliminišete i samostalno krenete napred. Ako ste nezaposleni, dobićete poziv za razgovor u firmi u kojoj ste davno konkurisali.
Venera, kao vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, još uvek boravi u vašem sazvežđu. Ove nedelje prima lepe uticaje koji vam omogućavaju ljubavna ostvarenja. Što se više budete davali u vezi ili braku, dobićete mnogo više nego što ste očekivali. Na putovanju ili fakultetu, Devica bi vam u potpunosti odgovarala. Tu ste slične energije i odlično bi se uklopili. Aktiviraju se dobri uticaji preko prijatelja. Osluškujte svoj organizam i u tom skladu se ophodite prema sebi.

VODOLIJA
U zadnje vreme vam Jupiter nije baš naklonjen. NIje vam mogao doneti ništa ozbijno loše, ali ste osećali kao da tapkate na istom mestu. Krajem nedelje počinjete ponovo da primate sretne uticaje koji će vas pokrenuti. Vraćaju vam se situacije koje ste u prošlom periodu propustili. Kod većine pripadnika ovog sazvežđa vraćaju se sećanja na staru ljubav. Ako je to bila tajna veza, dolazite do nekih novih informacija koje će vam razjasniti zbog čega je došlo do razdvajanja. Uspešna pomirenja su moguća, ako ste dokučili čime ste sami uticali na vaš rastanak. To se posebno odnosi na veze koje su raskinute pre nekoliko meseci. Ne ponavljajte stare greške.

RIBE
Ako ste uspeli da dogovor koji ste postigli sa šefom ili uticajnom osobom na radnom mestu zadržite u tajnosti, od sredine nedelje vas čekaju dobre vesti. Spremni ste na neumoran rad i ništa vam neće biti teško. Vraćaju vam se stara dobra vremena, zadovoljni ste sobom i svojim uspehom. Ukoliko ste ostali u vezi sa partnerom koji se svojevremeno mnogo hvalio i razmetao sa svojim ostvarenjima i mogućnostima, očekuje vas pozitivan preokret krajem nedelje. Sve će nekako izaći na videlo, ali na bezbolan način. Ove nedelje vam se vraća ljubavna sreća. Na javnom mestu biste mogli upoznati stariju osobu koja živi u inostranstvu. Izuzetno dobro se osećate. Prati vas jaka pozitivna energija

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime