Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta

0

OVAN
Neophodno je da budete spremni na kompromise i ustupke u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. Izbegavajte nepromišljene izjave. Na teškoće možete nailaziti ako se bavite trgovinom. U prvoj polovini nedelje mogle bi iskrsnuti svađe između vas i voljene osobe. Vaš partner i vi se nećete slagati u vezi sa nekim stavovima i mišljenjima, a problemi mogu nastati i zbog nekih od ranije neraščišćenih stvari. Krajnje je vreme da ih raščistite, jer sada mogu ući u kritičnu fazu. Ukoliko to dozvolite, moglo bi da dođe i do raskida veze. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje mogli biste započeti vezu u kojoj biste osećali duhovno stapanje sa partnerom.

BIK
Imaćete dobar osećaj kako da upotrebite vaše rukovodeće sposobnosti u poslovima velikog obima. Dobar uspeh možete ostvariti ako se bavite modnom konfekcijom ili fotografijom. Uspešno ćete realizovati vaše plodne ideje. U prvoj polovini nedelje bićete skloni da od partnera očekujete sa svu pažnju pruža samo vama, pri čemu ćete postavljati velike zahteve i delovaćete represivno. S druge strane, vi svom partneru za uzvrat nećete pružati čak ni malo emotivne topline, što može dovesti do konflikta. U drugoj polovini nedelje bilo bi mudro da se usmerite ka ostvarivanju nekih uzvišenijih zajedničkih ciljeva, što bi vašoj vezi dalo novi kvalitet i omogućilo vam da se jače zbližite.

BLIZANCI
Bićete neorganizovani, površni i nemarni. Potrebno je da budete otvoreni na kompromise, kako biste izbegli da vaše neodgovorno ponašanje dovede do opadanja vašeg ugleda i autoriteta. S druge strane, koristi možete imati od saradnje sa kulturno-umetničkim intitucijama. Osećaćete se nevoljenim i zapostavljenim, za šta ćete biti skloni da okrivite svog partnera, ali razmislite pre svega o svom ponašanju, jer ćete ovoga puta vi sami biti glavni krivac za poremećene odnose sa voljenom osobom. U drugoj polovini nedelje vaš partner i vi bićete u prilici da vašu vezu uzdignete na viši nivo kroz ostvarivanje u praksi obostranih plodnih ideja.

RAK
Izbegavajte po svaku cenu bilo kakve mutne poslove i radnje, naročito one koji nisu u skladu sa važećim propisima. S druge strane, možete profitirati kroz posredništvo u velikim finansijskim transakcijama. Doći će do emotivnog zahlađenja i udaljavanja između vašeg partnera i vas. Razlog za to leži u neraščišćenim i često prećutkivanim stvari iz prošlosti. U drugoj polovini nedelje imaćete plodne uvide u suštinu vaše ljubavne veze, što će vam omogućiti da mnogo bolje razumete svog partnera i neke njegove potrebe. Osim toga, imaćete i motivaciju da pružite podršku vašem partneru da ostvari neke svoje ciljeve.

LAV
U odnosima sa saradnicima bićete skloni sebičnom i neodgovornom ponašanju. Nećete biti sposobni za praktičnu saradnju, pa bi vaši poslovni odnosi mogli postati zategnuti. U slučaju spornih stvari budite otvoreni na kompromis. Biće vam teško da se uskladite sa partnerom u mnogo čemu, pa se možete osećati zapostavljeno. Kompromis je jedino rešenje. Ako ste slobodni, ne bi valjalo da ulazite u novu vezu. Kasnije, osećaćete potrebu za romantikom i za više nežnosti u vašoj emotivnoj vezi, pa ćete zbog toga iskreno i otvoreno pružati nežnost i pažnju svom partneru, što će vam biti uzvraćeno.

DEVICA
Vaša intuicija će biti pojačana i nepogrešivo će vas voditi ka uspehu u ostvarivanju planiranih ciljeva. Imaćete dobar osećaj za konstruktivne poslovne poteze u pravom trenutku i dobro ćete odabirati saradnike. Moguće su ozbiljne nesuglasice sa partnerom, jer nećete uspeti da se dogovorite oko nekih važnih zajedničkih ciljeva. Pri tome možete biti skloni ispoljavanju teškog karaktera. Nastojte da se kontrolišete, inače bi vaša veza mogla biti ozbiljno ugrožena. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje za probleme u vezi. U drugoj polovini nedelje rešićete nesuglasice i primaćete više pažnje i nežnosti nego obično od svog partnera.

VAGA
Ukoliko se bavite bilo kakvom vrstom kreativnog i umetničkog rada, bićete u prilici da se probijete i da postignete popularnost. U vama će doći do razvoja izuzetno kreativne imaginacije. Ako radite u prosveti, na tom polju takođe možete ostvariti dobar uspeh. Izbegavajte da ulazite u emotivnu vezu sa osobom koja je drugačijih životnih shvatanja od vaših. Takva veza bi se mogla pokazati problematičnom, i to vrlo brzo, ali bi vam bilo teško da je raskinete. Bićete romantični i puni dubokih emocija prema voljenoj osobi. Ukoliko ste slobodni, bićete u mogućnosti da započnete novu ljubavnu vezu. Bićete skloni da idealizujete one koje volite.

ŠKORPIJA
Nailazićete na finansijske teškoće. Neko bi mogao od vas da zatraži isplatu novca koji dugujete, a ukoliko to niste u mogućnosti, potrebno je da budete spremni na kompromis, kako biste izbegli neprijatnosti. Ako imate dugu i stalnu vezu, u prvoj polovini nedelje ponašaćete se neodgovorno prema partneru i zanemarivaćete njegove potrebe, što može dovesti do ozbiljnog emotivnog zahlađenja. Bićete skloni i da potcenjujete neke vrline i vrednosti svog partnera. U drugoj polovini nedelje partner će vam biti naklonjen i pružaće vam više pažnje nego obično, a vi ćete mu uzvraćati ljubaznošću i sa više razumevanja prema njegovim potrebama i željama.

STRELAC
Budite pažljivi u sklapanju ugovora i u reševanju pravnih stvari. S druge strane, imaćete dobar osećaj kako da se postavite u komunikaciji sa vašim klijentima, poslovnim partnerima i ostalim osobama, da biste ostvarili željene ciljeve. Nailazićete na emotivne probleme koji će vas činiti depresivnim i tužnim. Potrebno je da se odgovorno pozabavite rešavanjem problema koji duže vreme remete vašu vezu sa partnerom. Ukoliko ne ne nađete kompromisno rešenje, moglo bi doći do raskida. Bićete pun dubokih emocija i osećaćete potrebu da vaše najdublje želje poverite svom partneru. Partner će biti spreman da vas sasluša.

JARAC
Na ozbiljne teškoće nailazićete u velikim dugoročnim i ambicioznim poduhvatima, kao i ako se bavite oblastima komunikacija, intelektualnim i savetodavnim delatnostima, inžinjeringom, građevinarstvom i raznim poslovnim uslugama. Bićete emotivno nestabilni, sumnjičavi i uvredljivi. Dešavaće vam se da se i za potpuno beznačajnu sitnicu posvađate sa partnerom. Nesuglasice mogu izbiti i zbog neslaganja oko zajedničkih planova. U drugoj polovini nedelje imaćete duboke uvide u smisao ljubavi, pa ćete vašu vezu sa partnerom sagledavati mnogo jasnije nego do sada. Razvijaćete istinske vrednosti u vašem odnosu i dublje međusobno poverenje.

VODOLIJA
Izbegavajte poslovne rizike i finansijske špekulacije, jer vam to može naneti gubitke. U donošenju važnih odluka, oslonite se na svoju intuiciju. Vaše rukovodeće sposobnosti doći će do pozitivnog izražaja. U prvoj polovini nedelje nedostajaće vam podrška i oslonac od strane partnera, što će vas činiti depresivnim. Ipak, bićete romantični i zaneseni. Zračićete magnetičnošću, čime ćete delovati privlačno na suprotni pol, naročito ukoliko ste slobodni. Ako ste u braku, obasućete partnera nežnošću i imaćete značajne uvide u pravo značenje ljubavi, što će probuditi u vama uspavane vrline i učvrstiti vašu emotivnu vezu.

RIBE
Uspeh možete ostvariti u poslovima vezanim za rad u zdravstvu i u bilo kom poslu koji se odnosi na pružanje pomoći drugima. Takođe, velikog uspeha možete imati u detektivskom radu i poslovima koji se bave čuvanjem ili otkrivanjem nekih tajni. Nailazićete na probleme u odnosima sa članovima porodice, a posebno sa partnerom. Ukoliko već duže vreme prostoje ozbiljni problemi u vašem odnosu, oni mogu dostići svoj maksimum i dovesti do raskida. Zbog toga je važno da ih odmah rešavate na razuman način. U drugoj polovini nedelje imaćete duboke uvide u vaša istinska osećanja prema voljenoj osobi, kao i uvide u istinsku prirodu ljubavi uopšte.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime