NESTALA! JESTE LI NEGDE VIDELI ZORICU POPOVIĆ?

0

PROKUPLJE: Zorica Popović (54) iz Prokuplja nestala je u utorak 4. juna u popodnevnim satima. Zbog straha da je otišla do nabujale Toplice, porodica alarmirala policiju i Sektor za vanredne situacije i moli da se građani jave sa bilo kakvom informacijom.

Policija od srede patrolira duž obale, međutim, od Zorice nema ni traga.

– Mama je nestala u utorak popodne, ali ja nisam u provm trenutku reagovala, jer sam mislila da je otišla do komšiluka. Iako se nije vratila pre mog posla, otišla sam u treću smenu. Nisam mogla ni da pomislim da joj se nešto desilo. Nama je dan ranije potpoljeno dvorište zbog ovog nevremena, a bili smo poplavljeni i 2014. godine, pa se sad bojim da je sišla do reke da proveri koliko ima vode. Mama je bila depresivna osoba, ne bi smela da bude pored vode. – očajna je Zoričina ćerka Sanja.

Sanja se boji da se njena mama utopila, te je kontaktirala ribočuvare, Sektor za vanredne situacije, kao i Udruženje ekstremnih sportova Toplice da se uključe u potragu.

– Mi nemamo naš čamac, ali su se naši prijatelji iz Kraljeva odazvali i čamac je na putu do Prokuplja. Učinićemo sve što je u našoj moći. – rekao je predsednik UEST-a Saša Miljković.

Iz policije saopštavaju da oni tragaju za Zoricom u saradnji sa tužilaštvom. U međuvremenu, s nadom da nestala žena ipak nije sišla do reke, porodica još jednom moli sve građane da se jave ukoliko nešto o njoj saznaju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime