Nezapamćena tuča u Milutovcu ili novinarska ujdurma ?!

0

Poslednji derbi 16. kola Druge lige Rasinskog okruga između ekipa ,,Polet,, iz Milutovca kod Trstenika i ,,Mladosti,, iz Donjeg Katuna kod Varvarina, poslednjeg vikenda, koji su domaći dobili sa 1:0 dobio je epilog pred komesarima za takmičenje, policijom i tužilastvom. Prema tvrdnjama očevidaca, to je bila više bruka, nego tuča za pamćenje kako je objavljeno, kada je naročito posle utakmice grupa od pedsetak domaćih navijača blokirala ulaz u svlačionicu gostiju i bukvalno pretukla igrače gostujuće ,,Mladosti,,.

U Donjem Katunu navode da je u Milutovcu kod Trstrenika ,,teže povređeno nekoliko igrača a najteže je prošao Svrzić koji je udaren lancem, a povreda mu je samo desetak santimetara od oka,,.

Slavoljub Stefanović predsednik ,,Mladosti,, izjavio je da su ,,igrači uspeli da se nekako probiju do svlačionice gde su ostali zarobljeni dva ipo sata a život im je spasao golman domaćih koji se čitav sat borio sa razularenim navijačima domaćih da ne prodru u gostujuću svlačionicu,,.

– Tek po dolasku policije posle dva ipo sata gosti su deblokirani, dok je jedan deo njih otisao u policijsku upravu u Trsteniku radi davanja izjava jer se očekuje i podizanje krivičnih prijava- izjavio je Stefanović.

On navodi da je sve to uredno u protokolu konstantovao i delegat utakmice Slavoljub Miljković iz Aleksandrovca. Saznajemo da je komesar za takmičenje FS Rasinskog okruga Zoran Božović zatražio drastične kazne za vinovnike incidenta, te da nekolicina njih bude i krivično gonjeno.

Na drugoj strani u Milutovcu kod Trstenika tvrde da je sve to novinarskla ujdurma , te da gotovo ništa od toga nije istina. Po izjavi Dejana M.Miletića iz Milutovca, fudbaleri gostujuće ,,Mladosti,, su se,, radi opstanka sve vreme na utakmici prenemagali i glumeći padali,, zbog čega su igrači Poleta 57 dobili 3 crvena kartona.

– Nismo ni mi Milutovčani rajsko cveće, ali nismo ni razularena banda kakvom nas opisuju, i sigurno nećemo dozvoliti nikome da nad nama u rođenom selu pravi sprdnju, i nećemo okrenuti drugi obraz posle batina koje su naši igrači dobili u Donjem Katunu u prošloj polu-sezoni, a o čemu nije napisan ni jedan jedini redak, navodi Dejan Miletić.

On kao i drugi tvrde da je Donjokatunčanima za šamare u prošloj sezoni oprošteno, ali su ,, oni udarili i na drugu stranu lica,..

Goran Milosavljević iz Milutovca pita Donjokatunčane Katunčane zašto nisu zvali policiju kad su tukli gostujuće igrače iz Milutovca, a sada su na utakmicu u gostima u Milutovcu kod Trstenika ,,pozvali načelnika iz Varvarina da interveniše,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime