Nikad više turista u Prolom Banji

0

Svi smeštajni kapaciteti Specijalne bolnice u Prolom Banji rasprodati su do novembra, a istovremeno, broj noćenja u ovoj banji je povećan za gotovo trećinu, kazao je u izjavi za Top Novosti direktor Zlatko Veljović.

– Svi smeštajni kapaciteti su rasprodati do početka novembra meseca što dosada nije zabeleženo u Prolom Banji. Zahvaljujući akciji Vlade Srbije „Letujte u Srbiji“, broj noćenja u Prolom Banji je

Zlatko Veljović, direktor Prolom Banje
Zlatko Veljović, direktor Prolom Banje

povećan za 28 posto. Verujem da će i naredne godine ova akcija biti nastavljena jer je dala pune rezultate, kazao je direktor Veljović.

On ističe da je prema broju iskorišćenih vaučera u akciji „Letujte u Srbiji“ Prolom Banja prva u Srbiji i da je to rezultat marketinške akcije koju je turističko preduzeće AD Planinka zajedno sa Ministarstvom turizma i Turističkom organizacijom organizovao u više gradova Srbije.

Istovremeno, kao i prethodne godine, doček Nove godine rasprodat je u Prolom Banji, a najveći broj turista i ove godineće biti iz Bugarske koji su tri dana dočeka nove 2016.godine zakupili godinu dana unapred.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime