Nikola Ajdinović ostaje kuršumlijski Šaban Šaulić !

3

Iako kuršumlijska nada, Nikola Ajdinović nije prošao dalje u takmičenju „Zvezde Granda“, za većinu Kuršumličana on ostaje „Kuršumlijski Šaban Šaulić“, jedinstvena je ocena svih u Kuršumliji, ali i šire publike koja je pratila u subotu takmićenje najboljih pevača iz Srbije.

Naime, iako je Nikola imao još jedan sjajan nastup u drugom krugu takmićenja „Zvezde Granda“, nije prošao dalje samo zato što je član žirija Aca Lukas imao „primedbe“ na pevanje Ajdinovića koji je ponovo, ka i u prvom krugu imao sjajno veče.

Ubrzo nakon ispadanja Ajdinovića koji je bio kuršumlijski favorit u takmićenju, formirana je facebook stranica „Vratimo Nikolu Ajdinovića u Zvezde granda“, koja ima za cilj da okupi veliki broj fanova koja bi naterala žiri da vrate ovog mladog Kuršumlićanina u takmićenje!

Pogledajte i poslušajte kako to Nikola bez ikakvih “štimovanja” peva:

Top Novosti se se pridružuju ovoj akciji kojom se na pravi način promovišu buduće pevačke nade Kuršumlije i želimo da Nikola postane prava zvezda jer se radi o sjajnom i skromnom momku koji je imao i imaće u bidućnosti sjajne nastupe.

Inače, Top Novosti su objavile priču o Nikoli pod naslovom „Kušumlijski Šaban Šaulić“ koju je prethodnih nedelja pročitalo više od 4 000 naših čitalaca!

3 KOMENTARA

  1. molim svakog ko moze da pomogne ,da nastavi takmicenje, nas kursumlicanin,,taj decko radi u sumi ,,tovari drva za pare da bi imao ,,za put i druge troskove,njegove su ruke ispucale od rada,pomozite NIKOLI,

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime