Nišlija najbolji na literarnom konkursu KOC-a

1

Luka Maksimović, Valentina Živković i Aleksandar Ivanović napisali su najbolje radove na temu Šta donosim Novoj godini – šta Nova godina donosi meni?, koji je raspisao Kulturno obrazovni centar Toplica.

Na decembarski literarni konkurs Kulturno obrazovnog centra Toplica pristiglo je 15 radova iz tri osnovne škole, a za najbolji je proglašena pesma Luke Maksimovića, učenika 7. razreda OŠ „Car Konstantin“ iz Niša. Drugu nagradu dobila je učenica OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“ Valentina Živković, dok je treća nagrada pripala učeniku OŠ „Milić Rakić Mirko“ Aleksandru Ivanoviću.

– Svi radovi su zaista dobri svaki na svoj način, jer su u pitanju različiti stilovi pisanja, a to je upravo ono što  izdvaja ove nagrađene radove. Da ponovim, motiv je bila Nova godina,  čime smo hteli da podstaknemo decu na kreativno pisanje, da se upuste u svoj svet mašte, želja i očekivanja. Smatram da smo u tome uspeli, i da su to radovi na ovom konkursu i pokazali, rekla je direktorka Kulturno obrazovnog centra Ljiljana Krasić.

Dodeli nagrada prisustvovali su svi učesnici konkursa, pa je ovo bila jedinstvena prilika da se upoznaju i pokažu svoj literarni dar. Iz KOC-a za narednu godinu najavljuju mnogo aktivnosti, literarne i likovne konkurse, kao i različite manifestacije koje će biti posvećene deci.

1 KOMENTAR

  1. Jos jedna lepa manifestacija Kulturno obrazovnog centra , korisna i pdsticajna . Ucesnicima i nagradjenima i radnicima Kulturno obrazovnog centra Srecna Nova godina .

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime