Nova obuka za mlade preduzetnike

1

Biznis inkubator centar Prokuplje u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije realizuje projekat „Razvoj preduzetništva“, kroz čije će aktivnosti biti sprovedena obuka „Preduzetništvo i internet mogućnosti“. Za pohađanje obuke prijavilo se 80 kandidata sa teritorije Topličkog okruga, prenosi Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje.

Obuka za mlade koji nameravaju da se bave preduzetništvom biće sprovedena od 5. septembra do 19. oktobra u prostorijama BIC u Prokuplju.

– Vrednost ovog projekta, čiji je cilj razvoj preduzetništva u Toplici, iznosi 2.324.000,00 dinara, od čega Biznis inkubator centar i Razvojna agencija Srbije učestvuje sa po 50 odsto sredstava. Nakon završene obuke 26 polaznika dobiće sertifikate, dok će četiri najbolja kandidata dobiti mogućnost da potpuno besplatno registruju firmu i dobiju na korišćenje kancelariju u BIC-u na godinu dana, rekao je Arsović.

U okviru programa obuke potencijalni preduzetnici naučiće kako se osnivaju preduzetničke radnje, koje su razlike između preduzetničke radnje i DOO, pisanje biznis plana, o mogućnostima finansiranja, osnovama marketinga, kako da plasiraju svoje proizvode, izrade Web sajt i dr.

 

1 KOMENTAR

  1. Bravo svaka cast za ovu obuku ovako nesto treba sto vise da se realizuje,mladim i perspektivnim ljudima ce biti svakako od velikog znacaja

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime