Nove odluke Kriznog štaba u Kuršumliji

0

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Кuršumlija na sednici održanoj dana 21.03.2020. godine doneo je naredbe koje se odnose na rad ugostiteljskih objekata i trgovinskih lanaca u opštini Кuršumlija.

Dana 21. marta 2020. godine od 15 časova stupa na snagu sprovođenje naredbe za obustavu rada ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, kladionica i ostalih ugostiteljskih objekata) koja će trajati do daljeg.

Takođe, nalaže se privrednim društvima „Timor“ doo iz Кuršumlije i SZTR „Boba“, takođe iz Кuršumlije, da u svojim maloprodajnim objektima obavljaju prodajnu delatnost i u radnom vremenu nedeljom od 04 do 07 časova, zbog nabavke namirnica stanovništva starijeg od 65 godina. Ova privredna društva su dužna da u navedenom periodu drže otvorenim najmanje tri radnje, kao i da dostave Opštinskom štabu za vanredne situacije podatke o tim radnjama.

Pogledajte i spisak maloprodajnih objekata sa adresama, u kojima će nedeljom u periodu od 04 do 07 časova stariji od 65 godina moći da obavljaju kupovinu.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here