Novi izgled Top Novosti

4

Jedan od najčitanijih medija u ovom delu Srbije – Top Novosti dobio je novi izgled zahvaljujući radu kuršumlijskog slikara i dizajnera Miloša Patosa koji je autentičnim i jedinstvenim motivima iz ovog kraja uredio stranice našeg medija.

Redizajn Top Novosti je urađen u cilju da sajt ima lepši vizuelni izgled, ali se vodilo računa i o funkcionalnosti i boljem snalaženju naših čitalaca, pa se programerska firma Neoart pobrinula za nove sadržaje i lakše snalaženje na sajtu.

Motive koje je za redizajn koristio slikar i dizajner Miloš Patos su srednjovekovni manastiri iz ovog kraja, autentični motivi sa njegovih slika, kako na naslovnoj, tako i za stranice za Kuršumliju i Prokuplje koje povezuju stubovi sa ispisanim slovima tzv. vinčanske kulture. Time se pravi veza i sa arheloškim nalazištem Pločnik kod Prokuplja, koje se smatra jednom od prvih civilizacija u ovom delu Evrope.

Na prethodnoj slici koja je pred vama, kao i na naslovnoj koja prikazuje najznačajnije veze i motive Toplice, posebna pažnja na sajtu posvećena je gradovima Kuršumlija i Prokuplje iz kojih Top Novosti objavljuju i najveći broj informacija.

Urađen je i novi logotip sajta koji je takođe urađen da poveže sa srednjovekovnom tradicijom kada su na tlu Toplice bili podignuti velelepni manastiri i ovaj kraj bio u jednom periodu prestonica tadašnje Srbije.

Inače, Top Novosti su prošlog meseca zabeležile su više od 100 000 poseta i ukupno gotovo pola miliona pregledanih stranica što čini naš medij jednim od najčitanijih u ovom delu Srbije.

4 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime